Σάββατο 15 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
Επιλογές
Μουσικές προσκλήσεις

Ο τραγουδιστής Μανώλης Χατζημανώλης με την τρομπέτα του και ο μουσικός Νίκος Πιτλόγλου στο πιάνο, παρουσιάζουν τραγούδια από τη νέα τους δισκογραφική δουλιά «Αμφίβολες μέρες» και άλλα κομμάτια, σήμερα (10.40 μ.μ.), στο «Δίαυλο» (Δράκου 9 - Κουκάκι. τηλ. 2109248737). Συνοδεύει στα πνευστά ο Μπάμπης Προδρομίδης. Μαζί τους η Δέσποινα Γλέζου με την κιθάρα της και ροκ διαθέσεις.

  • Αύριο (8.30 μ.μ.), στον Πολυχώρο Νέου Κόσμου (Τιμοκρέοντος 6α - Αγ. Σώστης, τηλ.: 210 9344131), παρουσιάζεται το Ορατόριο του Pergolesi «Stabat Mater». Συμμετέχουν: Ελπινίκη Ζερβού (σοπράνο), Βάγια Κωφού (μέτζο), Μάγια Παπασωτηρίου (πιάνο).
  • Στην «Αλλη Οχθη» (Αρτέμωνος 9, Ν. Κόσμος), σήμερα εμφανίζονται δύο πρωτομάστορες της τσαμπούνας, ο Θεολόγος Γρύλλης από την Πάτμο και ο Φραγκίσκος Τζιωτάκης από την Κύθνο. Αύριο, στον ίδιο χώρο, «Κρουστή παραμυθία» από τον Σόλη Μπαρκή (κρουστά, φωνή) και τη μουσική του συντροφιά. Τη Μ. Δευτέρα εμφανίζονται η Ινδή μουσικός του σιτάρ Reshma Pizaris και ο Μάρκος Δαμιανός.
  • Το μουσικό σχήμα «Ματ σε δύο υφέσεις» παρουσιάζει αύριο, στο «House of art» (Σαχτούρη 4 και Σαρρή, Ψυρρή), το νέο του δίσκο με τίτλο «Ψέμα σαν αλήθεια». Μαζί τους επί σκηνής οι Haig Yazdjian, Νίκος Γράψας, Χρήστος Θηβαίος, Ορφέας Περίδης και ο Νίκος Ξυδάκης, που έκανε την παραγωγή του δίσκου.
  • Τις δύο τελευταίες παραστάσεις τους στο «Ζυγό» δίνουν οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Φίλιππος Πλιάτσικας και Διονύσης Τσακνής. Μαζί τους οι «Οναρ» και τα «Κίτρινα Ποδήλατα».
  • Τρεις κύκλους τραγουδιών με την Σαββίνα Γιαννάτου και δυο έργα για πιάνο θα παρουσιάσει τη Δευτέρα (10 μ.μ.) ο Μιχάλης Γρηγορίου, στο «Αλεκτον» (Σφακτηρίας 23, Κεραμεικός).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ