Τρίτη 18 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συντριπτική η πλειοψηφία της «Ενότητας Ηθοποιών»

Την απόλυτη εμπιστοσύνη τους έδειξαν για άλλη μια φορά οι ηθοποιοί στη «Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών» (ΔΕΗ), αναδεικνύοντάς τη σε πρώτη παράταξη με το υψηλό ποσοστό του 61,7%, κατά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν χτες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Με τη στάση τους αυτή οι ηθοποιοί επιβράβευσαν τη μέχρι τώρα δράση της παράταξης (ΔΕΗ) και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της για ένα δυνατό σωματείο, το οποίο θα τους επιτρέπει να παίζουν σωστά και τον κοινωνικό τους ρόλο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Ψήφισαν: 711, έγκυρα 685, λευκά 18 και άκυρα 8. «Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών» (ΚΚΕ - Συνεργαζόμενοι), 61,7% και 423 ψήφους και 11 έδρες σε σύνολο 17 εδρών. Οι υπόλοιπες παρατάξεις έλαβαν: «Κίνηση Ηθοποιών» (ΣΥΝ) 139 ψήφους και 3 έδρες. «Συνδικαλιστική Ενωση Ηθοποιών» (ΠΑΣΟΚ) 44 ψήφους και 1 έδρα. «Ελεύθερη Εκφραση» (ΝΔ) 77 ψήφους και 2 έδρες.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα καταμετρηθούν οι σταυροί που έλαβαν οι υποψήφιοι για να αποφασιστεί ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ