Τρίτη 18 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εικαστική «άνοιξη»

Εργο της Β. Δαμιανίδου
Εργο της Β. Δαμιανίδου
Στην γκαλερί «Αστρολάβος - Δεξαμενή» (Ξανθίππου 11, Κολωνάκι), φιλοξενείται έκθεση ζωγραφικής, σχεδίων και κατασκευών των Ανδρομάχης Γιαννοπούλου, Φωτεινής Καλλέ και Βάνας Ντατσούλη, με τίτλο: «Σιωπηλοί τόποι». Εως τις 6/5 παρουσιάζονται έργα σε μικρό μέγεθος, φτιαγμένα με πρωτότυπα υλικά. Οι «Σιωπηλοί τόποι» είναι μια αντιπαράθεση προς το κραυγαλέο, εύκολο και ανεπεξέργαστο της πληροφορίας, που μας δίνει η εικόνα σήμερα.

Συνεχίζεται στην «Titanium - Yiayiannos gallery» (Βασ. Κωνσταντίνου 44), η έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής του Ηρακλή Παρχαρίδη. Οπως σημειώνει η Βιβή Βασιλοπούλου «Ο Ηρ. Παρχαρίδης αγαπάει τους ανθρώπους και την ανθρώπινη φιγούρα, σκύβει επάνω της με τρυφερότητα και την αποδίδει αδρή ή αχνή, αλλά πάντοτε με τρόπο ιδιαίτερο, ως προς το σχέδιο και το πλάσιμο των όγκων, εδραίο βήμα για τη μεταφορά της και σε γλυπτά». Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 7/5.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο «Λ. Κανελλόπουλος» (Δραγούμη 37, Ελευσίνα), παρουσιάζεται (έως 28/4) έκθεση γλυπτικής και χαρακτικής του Ισπανού καλλιτέχνη Φ. Σ. Βιλιέγκας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ