Τετάρτη 28 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩ 2000
Με κομμένη την ανάσα

«Αρχίζει το ματς» και όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον πρώτο ημιτελικό του «ΕΥΡΩ 2000» ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες όπως την Πορτογαλία και τη Γαλλία (21.45 ΕΤ 1). Στο άκουσμα των δύο ομάδων το παιχνίδι αυτό είναι σαν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Ομως ο Λουίς Φίγκο και η παρέα του έχουν αποδείξει ότι έχουν υψηλούς στόχους σε αυτή τη διοργάνωση, καθώς οι επιτυχίες τους μέχρι τώρα έδειξαν ότι μόνο για διακοπές δεν έχουν πάει στις Κάτω Χώρες.

Από την άλλη, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Γάλλοι θέλουν να επιβεβαιώσουν στο φίλαθλο κόσμο ότι είναι η καλύτερη ομάδα στη διοργάνωση. Οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έχουν δείξει ότι εύκολα ή δύσκολα μπορούν να πάρουν τη νίκη όπως στον προημιτελικό με την Ισπανία. Τώρα όμως τα πράγματα είναι δύσκολα καθώς οι Πορτογάλοι δε φοβούνται τους «μεγάλους» και το έχουν αποδείξει πολλές φορές μέχρι σήμερα.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν απουσίες, καθώς ακόμα και οι τραυματίες έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους και θα αγωνιστούν κανονικά. Το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο Αυστριακός Γκίντερ Μπένκο


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ