Παρασκευή 21 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΣΥ
Αγωνιστικό κάλεσμα στους αγρότες

Να δυναμώσουν και να κλιμακώσουν τους αγώνες τους μαζί με την ΠΑΣΥ, ενάντια στην εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή και αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης, ζήτησε από τους αγρότες του Προχώματος Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Πατάκης, μέλος της Γραμματείας της ΠΑΣΥ. Ο Γ. Πατάκης μίλησε προχθές το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Γραμματεία Θεσσαλονίκης της ΠΑΣΥ, όπου συμμετείχαν παραγωγοί και συνεταιριστές της περιοχής, καθώς και πολλοί νέοι αγρότες.

Ενόψει και των δημοτικών εκλογών, ο Γ. Πατάκης κάλεσε τους συγκεντρωμένους να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ, να παλέψουν για την ανατροπή των σημερινών πολιτικών και κοινωνικών συσχετισμών και να δυναμώσουν τη συμμαχία και με την εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα.

«Η ΠΑΣΥ, τόνισε, αγωνίζεται για να αναπτυχθεί η αγροτική οικονομία σύμφωνα με τις διατροφικές ανάγκες του λαού και της χώρας και να εξασφαλίζει ο αγρότης εισόδημα που να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες του. Γι' αυτό η ΠΑΣΥ σας καλεί να παλέψετε για μια διαφορετική συγκρότηση και πορεία του συνεταιριστικού κινήματος, που θα βασίζεται στους παραγωγικούς συνεταιρισμούς των μικρομεσαίων αγροτών, ενάντια στο ξεκλήρισμα της φτωχής αγροτιάς και τη συγκέντρωση της γης σε λίγους επιχειρηματίες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ