Τετάρτη 26 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ανεπιθύμητοι όλοι τους...

Παπαγεωργίου Βασίλης

Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ λένε τώρα οι κυβερνώντες, όπως και αν προσπαθούν να παρουσιάσουν τα πράγματα, δυστυχώς γι' αυτούς, η καθ' όλα ανεπιθύμητη Κοντολίζα Ράις που συνάντησαν και δεξιώθηκαν ...τους εξέθεσε.

Και για την επικείμενη εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράν είπε, και το ότι «μαζεύει» διάφορους Ευρωπαίους «προθύμους» ομολόγησε έμμεσα, και δε δίστασε γενικώς να επιδείξει αποικιοκρατικό πνεύμα. Να κάνει, δηλαδή, αυτό ακριβώς για το οποίο της έδωσε το δικαίωμα η στάση της κυβέρνησης.

Μάλιστα, η αποστροφή της, περί του ότι «όλοι απογοητευτήκαμε» με την καταψήφιση του «σχεδίου Ανάν» από τους Κύπριους ήταν προκλητική! Ποιοι ...όλοι δηλαδή;

Γιατί, στην Ελλάδα τουλάχιστον, αν εξαιρέσουμε τους γνωστούς - από όλες τις πλευρές - θιασώτες του «εκσυγχρονισμού», ουδείς άλλος ένιωσε δυσάρεστα επειδή ο κυπριακός λαός είπε τη γνώμη του.

Αλλά ...βρίσκει και τα κάνει η επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

ΦΥΣΙΚΑ, δεν έχασε την ευκαιρία το ΠΑΣΟΚ να ...κάνει την παρεμβασούλα του σε αυτή την υπόθεση, η οποία δε θα μπορούσε να είναι τίποτε άλλο από τον ορισμό της υποκρισίας.

Εβαλαν τον Χρήστο Παπουτσή να μιλήσει για την «αντίθεση του ελληνικού λαού» σε οποιαδήποτε προοπτική πολέμου στο Ιράν, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος φρόντισε να ...μη βγάλει άχνα. Βλέπετε, φροντίζουν να είναι εντάξει και με το ρόλο της «αντιπολίτευσης», αλλά, φυσικά, και με την Ουάσιγκτον.

Μόνο, που, δυστυχώς, θα πρέπει να τους θυμίσουμε για άλλη μια φορά ποιος ήταν αυτός, που με την ιδιότητα του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας περιόδευε στη Μέση Ανατολή παραμονές της εισβολής στο Ιράκ και διακήρυττε το «αντιτρομοκρατικό δόγμα». Τον έλεγαν Γιώργο Παπανδρέου.


Παπαγεωργίου Βασίλης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ