Πέμπτη 27 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Δήθεν κόντρες για το Ασφαλιστικό

«Αποσπασματικές» και «πρόχειρες» χαρακτήρισε ο Ευάγ. Βενιζέλος τις προχτεσινές δηλώσεις του επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικών Διαδικασιών του ΠΑΣΟΚ Αλ. Παπαδόπουλου, ο οποίος πρότεινε κανείς εργαζόμενος να μη συνταξιοδοτείται πριν από τα 60 χρόνια. Μια πρόταση που ανοίγει το δρόμο στην κυβέρνηση, με τις «πλάτες» του ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει σε επίθεση στα Βαρέα και Ανθυγιεινά, στις πρόωρες και αναπηρικές συντάξεις.

Ο υπεύθυνος τομεάρχης του ΠΑΣΟΚ, επιχειρώντας να «χρυσώσει» το «χάπι», αλλά αποφεύγοντας επί της ουσίας να πάρει αποστάσεις από τις συγκεκριμένες προτάσεις του Αλ. Παπαδόπουλου, οι οποίες αποτελούν άλλωστε συνέχεια της αντιασφαλιστικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, πάνω στην οποία κινείται και η κυβέρνηση της ΝΔ, δήλωσε: «Δεν είναι τίποτα χειρότερο στη δημόσια συζήτηση για το Ασφαλιστικό από τις αποσπασματικές και πρόχειρες προσεγγίσεις. Ο καθένας πρέπει να παρουσιάζει πάντα ολοκληρωμένες προτάσεις γιατί διαφορετικά δημιουργούνται πολλές παρεξηγήσεις».

Βέβαια, πίσω από τις ...«παρεξηγήσεις», που ανέφερε ο Ευάγ. Βενιζέλος, κρύβεται η ξεκάθαρη πολιτική θέση του ΠΑΣΟΚ, για «παράταση του εργάσιμου βίου», την οποία έχει εκφράσει κατά καιρούς και ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ