Σάββατο 6 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΥ
Με αισιοδοξία στην εκλογική μάχη!

Εκδήλωση παρουσίασης των προγραμματικών θέσεων της «Δημοτικής Αγωνιστικής Ριζοσπαστικής Συσπείρωσης» Νέας Ιωνίας Βόλου

Ελπιδοφόρο και αισιόδοξο μήνυμα αποφασιστικής ενίσχυσης της «Δημοτικής Αγωνιστικής Ριζοσπαστικής Συσπείρωσης» Νέας Ιωνίας Βόλου, που στηρίζεται στα πλαίσια της συνεργασίας για τις ερχόμενες τοπικές εκλογές, από το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, την Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών και την Κομμουνιστική Ανανέωση, έστειλαν όσοι έδωσαν το «παρών» τους στην εκδήλωση της Παράταξης, στην αίθουσα του Μεταξουργείου, όπου παρουσιάστηκαν οι προγραμματικές θέσεις της για τις ερχόμενες εκλογές, από τον υποψήφιο δήμαρχο Β. Λινάρδο. Ταυτόχρονα, διαμήνυσαν τη θέλησή τους να ριχτούν ακόμα πιο αποφασιστικά στη μάχη των δημοτικών εκλογών για την υπερψήφιση του αγωνιστικού συνδυασμού.

Στην ομιλία του, ο Β. Λινάρδος αναφέρθηκε στον πολιτικό χαρακτήρα αυτής της εκλογικής μάχης των δημοτικών εκλογών, επισημαίνοντας την επιτακτική ανάγκη οι κάτοικοι της Νέας Ιωνίας, εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι, γυναίκες και συνταξιούχοι, να συσπειρωθούν στη «Δημοτική Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συσπείρωση», για να βγει νικηφόρος από τη μάχη της κάλπης ο αγωνιστικός ριζοσπαστικός συνδυασμός. Οσον αφορά στη σημερινή δημοτική αρχή, καθώς και στην προηγούμενη, που στηρίχτηκαν από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ, ο Β. Λινάρδος τόνισε ότι δεν εκλέχτηκαν για ν' αγωνιστούν, αλλά για να υπηρετήσουν και, μάλιστα, δουλικά την εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική σε βάρος των δημοτών.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο Κ. Νίκου, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ, ο Αρ. Κυρίτσης, στέλεχος του ΔΗΚΚΙ και ο Απ. Παπαδόπουλος, εκ μέρους της Πρωτοβουλίας Αριστερών Πολιτών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ