Τρίτη 9 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Ούτε στους μπλε ούτε στους πράσινους «μανδύες»

Συνέντευξη Τύπου των υποψηφίων για τη νομαρχία Χρήστου Μεντή και για το δήμο Τάκη Τσίγκα

Είναι ανάγκη να εκφραστεί στις τοπικές εκλογές η λαϊκή δυσαρέσκεια και η αγανάκτηση ενάντια στην πολύχρονη πολιτική της λιτότητας και στην υποβάθμιση της ζωής. Πρέπει να καταψηφιστεί η πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και να ενισχυθούν οι αγωνιστικοί συνδυασμοί, που υποστηρίζουν το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών και η Κομμουνιστική Ανανέωση. Τα παραπάνω επισήμαναν χτες σε συνέντευξη Τύπου ο υποψήφιος νομάρχης Ιωαννίνων Χρήστος Μεντής και ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Τάκης Τσίγκας.

Οι δύο υποψήφιοι αναφέρθηκαν στα συνεχώς εντεινόμενα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα των λαϊκών στρωμάτων της περιοχής και ανέλυσαν τη γενικότερη πολιτική σημασία των εκλογών. Σημείωσαν ότι τα λεγόμενα τοπικά προβλήματα αποτελούν στην πραγματικότητα την τοπική έκφραση των γενικότερων προβλημάτων, που δημιουργεί η αντιλαϊκή πολιτική που εφάρμοσαν και εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις του δικομματισμού με τους εκπροσώπους τους στην Αυτοδιοίκηση.

Ακόμα, υπογράμμισαν ότι οι εργαζόμενοι της πόλης και του νομού, οι γυναίκες, οι νέοι και νέες, πρέπει να σταθμίσουν τη στάση τους με βάση όλα όσα τους βασανίζουν και να καταδικάσουν με την ψήφο τους την πολιτική που έχει κάνει μόνιμο σύντροφο της λαϊκής οικογένειας «το κάθε φέτος και χειρότερα», είτε αυτή έχει γαλάζιο είτε πράσινο «μανδύα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ