Τρίτη 23 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
«Καθάρισε» ο ένας

Καλά αυτός καθάρισε νωρίς... Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό που φθάνοντας στο 3-0 νίκες επί του Αρη προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος και τώρα απλώς περιμένει. Αλλωστε, Ολυμπιακός και Μαρούσι θα τα ξαναπούν τουλάχιστον ακόμα μια φορά (εάν δεν υπάρξει και επόμενη) με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν το πάνω χέρι στις νίκες προς το παρόν με 2-1.

Στο κλειστό του Γαλατσίου η τελευταία εμφάνιση του Παναθηναϊκού εκεί (επιστρέφει στο ΟΑΚΑ από την Πέμπτη) συνοδεύτηκε και από την καθαριστική επιτυχία επί του Αρη με 79-72 που του σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό. Οι «πράσινοι»ς θα μπορούσαν να καθαρίσουν πολύ πιο εύκολα το παιχνίδι. Ωστόσο, η χαλαρότητα που επέδειξαν οι πράσινοι στα μέσα του 3ου δεκαλέπτου και οι κάκιστες επιθετικές επιλογές τους, επέτρεψαν στον «μπαλαντέρ» του Αρη, Βλαντιμίρ Πέτροβιτς, να βάλει μαζί με τον Ράιαν Στακ τους κίτρινους και πάλι στο παιχνίδι. Δεκάλεπτα: 20-15, 41-28, 54-51, 79-72. Καλύτερος από τους νικητές ήταν ο Διαμαντίδης (17π).

Στο ΣΕΦ τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ πιο εύκολα για τον Ολυμπιακό που με το 81-62 έκανε το 2-1 στις νίκες. Ετσι τώρα στο κλειστό του Αγ. Θωμά την Τετάρτη θα προσπαθήσει να τελειώσει και την υπόθεση πρόκριση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ