Τετάρτη 24 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Περιοδείες και συγκεντρώσεις
Σήμερα, Τετάρτη 24 Μάη

- Η ΝΑΣ Πειραιά και οι Δημοτικές Κινήσεις: «Προοδευτική Κίνηση Δραπετσώνας», «Πειραιάς - Αναγέννηση», «Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση Κερατσινίου», «Πέραμα - Σύγχρονη Πόλη» καλούν σε εκδήλωση - συγκέντρωση με θέμα: «Η πρότασή μας για την ανάπλαση της περιοχής των εργοστασίων», στις 6.30 μ.μ., στην πλ. Κώστα Βάρναλη, στη Δραπετσώνα.

- Η ΝΑΣ Θεσσαλονίκης καλεί σε ανοιχτή εκδήλωση, στο αμφιθέατρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, στις 7.30 μ.μ., όπου θα παρουσιαστεί η προγραμματική της διακήρυξη και ο κορμός του αγωνιστικού ψηφοδελτίου της. Την παρουσίαση θα κάνει ο Γιάννης Ζιώγας, υποψήφιος Νομάρχης Θεσσαλονίκης.

- Η «Δημοκρατική Ενότητα Καματερού» καλεί σε συγκέντρωση για το περιβάλλον: «Τα ζητήματα του περιβάλλοντος», στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού του Αγ. Γεωργίου. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κατσαντώνης, υποψήφιος Δήμαρχος.

- Η «Δημοκρατική Συνεργασία Αγίας Βαρβάρας» καλεί σε συγκέντρωση με θέμα: «Δημόσια Δωρεάν Υγεία για όλους», στις 7 μ.μ., στο 1ο ΚΑΠΗ Αγ. Βαρβάρας (Καλατζάκου 7). Θα μιλήσει ο Αντώνης Καλούμενος, υποψήφιος Δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας.

- Η «Αγωνιστική Πρωτοβουλία Αργυρούπολης» πραγματοποιεί συγκέντρωση με θέμα: «Οι αντιδραστικές εξελίξεις στην Παιδεία», στις 7 μ.μ., στο 1ο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης (Αλεξιουπόλεως 27). Θα μιλήσει η Χριστίνα Αγγελονίδου, υποψήφια Δήμαρχος.

- Η «Δημοτική Ενότητα Χολαργού» καλεί σε συγκέντρωση στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Χολαργού. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Λαζαρίδης, υποψήφιος δήμαρχος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ