Πέμπτη 1 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Κριτήριο ψήφου τα προβλήματα των εργαζομένων

Οι ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις και το Ασφαλιστικό ως κριτήρια ψήφου για τους εργαζόμενους στις τοπικές εκλογές ήταν το αντικείμενο της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η «Δημοκρατική Συνεργασία Νέας Φιλαδέλφειας». Οι κάτοικοι, στην πλειοψηφία τους εργάτες και συνταξιούχοι, εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για τα οξυνόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα λαϊκά στρώματα και δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στους αγωνιστικούς συνδυασμούς συνεργασίας.

«Στις τοπικές εκλογές πρέπει να γίνει ένα βήμα συσπείρωσης στην κατεύθυνση της αλλαγής του συσχετισμού της δύναμης υπέρ των λαϊκών δυνάμεων σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και γενικότερα. Οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι των άλλων δυνάμεων δεν αποτελούν λύση», τόνισε ο Γ. Πέρρος από τη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία», συμπληρώνοντας ότι «χωρίς μισόλογα λέμε στους εργάτες, τα λαϊκά στρώματα ότι πρέπει να προβάλουν τη μεγαλύτερη δυνατή αντίσταση, να πάρουν δραστήρια μέρος στην οργάνωση της πάλης παντού».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας Βεργής Βαλασσός τόνισε ότι είναι ανάγκη να «μιλήσουμε σε όλους τους κατοίκους του δήμου, να μη μείνει κανείς στον οποίο δε θα φτάσουν οι θέσεις μας και να είστε σίγουροι ότι θα πάμε καλά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ