Τετάρτη 7 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 41
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Υποκρισίες

Φαινομενικά αποτελεί τον απόλυτο παραλογισμό, αλλά στην ουσία αποκαλύπτει την πλήρη ταύτιση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, στο σοβαρό θέμα της οικονομίας. Χτες αρμόδια επιτροπή της Βουλής συζήτησε τον απολογισμό εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού του 2004. Ο προϋπολογισμός αυτός είχε κατατεθεί από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η οποία τον χαρακτήριζε αναπτυξιακό και αξιόπιστο και η τότε αξιωματική αντιπολίτευση τον είχε καταψηφίσει, καταγγέλλοντάς τον ως αντιλαϊκό και αναξιόπιστο.

Αυτόν τον προϋπολογισμό όμως, τον εκτέλεσε, χωρίς καμία αλλαγή η νέα, τότε, κυβέρνηση της ΝΔ η οποία μάλιστα διά στόματος του αρμόδιου υφυπουργού Π. Δούκα εισηγήθηκε χτες την ψήφισή του. Αντίθετα το ΠΑΣΟΚ, που είχε καταθέσει το συγκεκριμένο προϋπολογισμό, εισηγήθηκε την καταψήφισή του!

Εύλογα λοιπόν ο βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Γκατζής παρατήρησε ότι η όποια κριτική κάνει το ένα κόμμα στο άλλο, ανάλογα με το εάν είναι στην κυβέρνηση ή την αντιπολίτευση, είναι υποκριτική και δημαγωγική και τόνισε ότι η υπόθεση με την έγκριση του προϋπολογισμού του 2004 δείχνει ξεκάθαρα ότι η πολιτική των δύο κομμάτων είναι ταυτόσημη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ