Παρασκευή 9 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
«Η φωνή μας να φτάσει σε κάθε γειτονιά!»

«Σε κάθε συνοικία, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι, να φτάσει η φωνή μας παντού, να επιδράσουμε στη συνείδηση των λαϊκών στρωμάτων, ώστε να αδυνατίσουμε τις δυνάμεις αυτές που ευθύνονται για το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι λαϊκές οικογένειες και, παράλληλα, να αυξηθούν οι θέσεις των αγωνιστικών συνδυασμών που είναι εγγύηση για τους αγώνες που έρχονται».

Αυτό τόνισε ο Χρήστος Κατσώτης, υποψήφιος δήμαρχος Αγ. Δημητρίου με τη «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία», κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης προχθές το βράδυ, στην πλατεία Αρη Βελουχιώτη. Στη συνέχεια, αναφερόμενος στα πολιτικά πεπραγμένα της δημοτικής αρχής, σημείωσε σχετικά: «Ο σημερινός δήμαρχος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Παντελής Ειρηνάκης, που στηρίζεται και από το ΣΥΝ, πρωτοστάτησε για την υλοποίηση αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής σε όλους τους τομείς. Είναι χαρακτηριστικό ότι, αυτά τα τέσσερα χρόνια, αύξησε σχεδόν κατά 100% το δημοτικό φόρο και μέχρι και 45% τα δημοτικά τέλη. Μέσα από τη δημοτική επιχείρηση, δίνει τις υποδομές που δημιούργησαν οι δημότες για αξιοποίηση από τους επιχειρηματίες για αύξηση της κερδοφορίας τους. Συμφώνησε ή ανέχτηκε την παρακράτηση θεσμοθετημένων πόρων που αγγίζουν τα 900 ευρώ για κάθε κάτοικο αυτής της πόλης. Προσαρμόζει το δήμο στο νέο κώδικα δήμων και κοινοτήτων που αποφάσισε η κυβέρνηση και μετατρέπει το δήμο σε επιχείρηση».

Ο Παναγιώτης Μαντάς, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ, μιλώντας στη συγκέντρωση, επισήμανε την ανάγκη να δοθεί μια ισχυρή αγωνιστική απάντηση στα κόμματα εκείνα που στηρίζουν αυτήν την αντιλαϊκή πολιτική και μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων. Επίσης, χαιρέτισαν ο Τάσος Γιαννέζος, μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής της Νοτιοανατολικής Αχτίδας του ΚΚΕ και ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τη ΝΑΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ