Σάββατο 10 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ για 24ωρη πανελλαδική απεργία

8 Ομοσπονδίες και 13 Εργατικά Κέντρα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, απαίτησαν από τη ΓΣΕΕ να κηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία. Από κοινού ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ στη ΓΣΕΕ και στο ΕΚΑ απορρίπτουν το αίτημα

Πλατύ κάλεσμα στους εργαζόμενους να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων μαζί με τους φοιτητές, απευθύνουν με κοινή τους ανακοίνωση 8 Ομοσπονδίες και 13 Εργατικά Κέντρα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και απαιτούν από τη ΓΣΕΕ να κηρύξει τώρα 24ωρη πανελλαδική απεργία.

Στον αντίποδα, ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ στη διοίκηση της ΓΣΕΕ, απέρριψαν χτες το αίτημα της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας για άμεση κήρυξη 24ωρης απεργίας, επιβεβαιώνοντας τη συμφωνία τους με τον πυρήνα της αντιδραστικής πολιτικής ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και στο θέμα της Παιδείας. Αντίστοιχη στάση κράτησαν οι παρατάξεις του δικομματισμού και στην Εκτελεστική Επιτροπή του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.

Συνεχίζοντας τις πολύμορφες κινητοποιήσεις τους, φοιτητές και σπουδαστές περικύκλωσαν χτες τη Βουλή, ενώ τις επόμενες μέρες κλιμακώνουν τον αγώνα τους με καταλήψεις, διαδηλώσεις και νέα συλλαλητήρια.


Εξήντα πέντε μέτρα πανό άπλωσαν μπροστά στη Βουλή...
Εξήντα πέντε μέτρα πανό άπλωσαν μπροστά στη Βουλή...

ΣΕΛ.  8   -   9

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ