Πέμπτη 22 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Οι «φίλοι» των φοιτητών!

Αν υπήρχε «πτυχίο πεμπτοφαλαγγιτών»ενάντια στον αγώνα των φοιτητών, κάποιοι θα το έπαιρναν με «άριστα»!
Αν υπήρχε «πτυχίο πεμπτοφαλαγγιτών»ενάντια στον αγώνα των φοιτητών, κάποιοι θα το έπαιρναν με «άριστα»!
Οτι δεν έχουν τσίπα το ξέρουμε. Οτι δεν έχουν αναστολές, ότι κινούνται μεταξύ δημαγωγίας και καπηλείας, ότι η υποκρισία και το ψέμα είναι η δεύτερη φύση τους, επίσης. Μα είναι πια τόσο ποτισμένοι και από την αλαζονεία τους, που νομίζουν πως μπορούν να κυκλοφορούν εσαεί «ατσαλάκωτοι», έχοντας για μόνιμο διαβατήριό τους το «είσαι ό,τι δηλώσεις». Σε σημείο που πλέον δε δείχνουν ούτε καν την ελάχιστη προνοητικότητα να παίρνουν κάποια στοιχειώδη μέτρα... περιφρούρησης ακόμα κι αυτής της αθλιότητάς τους! Να θυμούνται, δηλαδή, πως πέρα από τις πομφόλυγες που εκστομίζουν, υπάρχουν - δυστυχώς για αυτούς - και τα γραφόμενά τους. Αλλά «τα γραπτά μένουν»!

*

Ας απαντήσουν, λοιπόν, στη νεολαία. Ο κ. Πολυζωγόπουλος και το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Καλύβης του ΣΥΝ (αντιπρόεδρος μέχρι πρότινος της «Ακαδημίας» των εργατοπατέρων), ας απαντήσει εν συνόλω η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, πότε έλεγαν αλήθεια:

Τώρα που καμώνονται τους «αλληλέγγυους» στους φοιτητές,

ή στις 26/5/2004, όταν δι' επιστολής τους στην Μαριέττα Γιαννάκου την παρότρυναν να «δημιουργήσει το ανάλογο νομοθετικό πλαίσιο» ώστε να μπορέσουν να υλοποιήσουν τη «φιλοδοξία» τους, δηλαδή, όπως ευθαρσώς ομολογούσαν, να στήσουν το δικό τους «μη κρατικό» (βλέπε: «ιδιωτικό») Πανεπιστήμιο;..


Γράφει
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ