Παρασκευή 23 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«Συστάσεις» και απειλές

«Συστάσεις» με απειλές για πρόστιμα και νέα χαράτσια, ήταν η ...«έκπληξη» που επιφύλασσε η Δημοτική Αστυνομία Ν. Φιλαδέλφειας, στους εργαζόμενους της περιοχής, που είχαν σταθμευμένα τα αυτοκίνητά τους στο συνοικισμό «Ειρήνη», σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Δημοκρατική Συνεργασία Νέας Φιλαδέλφειας».

Και αυτή η ενέργεια έρχεται, πριν ακόμη ξεκινήσει και τυπικά τη λειτουργία της η Δημοτική Αστυνομία, η οποία, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της διοίκησης του δήμου (στηρίζεται από τη ΝΔ), θα ...«εγκαινιαστεί» την ερχόμενη Τετάρτη (σ.σ.: φανταστείτε τι θα γίνει μετά τα ...«εγκαίνια»!).

Οπως καταγγέλλει η παράταξη, η Δημοτική Αστυνομία «με πρόφαση την "τήρηση της σήμανσης" για το παρκάρισμα μονών - ζυγών μηνών, που έτσι κι αλλιώς είναι εντελώς παρωχημένη και κανείς δεν την έχει επικαλεστεί μέχρι στιγμής, μοιράζει στα σταθμευμένα αυτοκίνητα του συνοικισμού "Ειρήνη", μπιλιετάκια και συστάσεις απειλώντας με πρόστιμα και νέα χαράτσια». Μάλιστα, όπως σημειώνεται σε άλλο σημείο, στα μπιλιετάκια αυτά, αναγραφόταν η φράση «οι συστάσεις καταχωρούνται»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή όπου μοιραζόταν αφειδώς τα μπιλιετάκια - σύμφωνα με όσα τονίζει η ανακοίνωση - «ανεγείρεται μεγάλο ιδιωτικό γκαράζ». Στην ουσία, δηλαδή, πρόκειται για πολιτική «άμεσης εξυπηρέτησης των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ