Τρίτη 27 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
«Να σταματήσει τώρα ο αποκλεισμός»

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλαν την Κυριακή από την παραλία της Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης κάτοικοι της περιοχής, διαδηλώνοντας ότι οι παραλίες και η θάλασσα ανήκουν στο λαό και δεν μπορεί να παραδίδονται σαν φιλέτο στα χέρια των επιχειρηματιών.

Ανταποκρίθηκαν έτσι στο κάλεσμα των αγωνιστικών συνδυασμών της «Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης» Δήμου Θερμαϊκού και της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» που διοργάνωσαν τη συγκέντρωση, ενάντια στο συνεχιζόμενο αποκλεισμό μέρους της παραλίας του Δήμου Θερμαϊκού από το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας που ανήκει στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα. Ολοι μαζί, έχοντας στο πλευρό τους και παραθεριστές, έκοψαν το συρματόπλεγμα που παράνομα στήθηκε, για να εμποδίζει την ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία.

Τόσο ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού της ΔΑΚ, Α. Γιάνναρος, όσο και ο νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, Μ. Σπυριδάκης, κατήγγειλαν τις ευθύνες Δήμου και Νομαρχίας που ανέχονται αυτήν την πολιτική και κάλεσαν το λαό να απαιτήσει αγωνιστικά το κάμπινγκ να περάσει στην ιδιοκτησία του Δήμου και να αξιοποιηθεί για πολιτιστικές, αθλητικές και άλλες εκδηλώσεις, σε όφελος του λαού. Στη διάρκεια της συγκέντρωσης, αποφασίστηκε η συγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα για τη συνέχιση και κλιμάκωση της πάλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ