Τρίτη 27 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Να ενταθεί η πάλη

Την ανάγκη έντασης της πάλης ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά επισήμαναν, οι Β. Μπούτας, υποψήφιος νομάρχης Καρδίτσας και Χρ. Τέγος, δήμαρχος Καρδίτσας και νυν υποψήφιος, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν χτες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, στα πλαίσια της κοινής αντίληψης που διέπει τους δύο αγωνιστικούς συνδυασμούς για τις αιτίες του προβλήματος και τις προτάσεις διεξόδου.

Ειδικότερα, για το Δήμο Καρδίτσας ο Χρ. Τέγος υπογράμμισε: «Με τις δυνατότητες που διαθέτουμε σαν Δήμος Καρδίτσας, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για την πρωτογενή πρόληψη με σαφή ανάδειξη των αιτιών και όχι των αποτελεσμάτων της τοξικομανίας. Ενθαρρύνουμε και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια των φορέων της πόλης που έχει την ίδια, με τη δική μας, στόχευση».

Καταλήγοντας στη συνέντευξη Τύπου οι δύο υποψήφιοι εξέφρασαν την άποψή τους πως απαιτείται η θεσμοθέτηση πανελλαδικού στρατηγικού προγράμματος πρωτογενούς πρόληψης, τονίζοντας, ότι παραμένει ισχυρή η απόφαση πάλης για την ανατροπή των αιτιών που οδηγούν τα νιάτα στην αποχαύνωση και το θάνατο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ