Παρασκευή 30 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Οι νέοι να επιλέξουν με κριτήριο τις ανάγκες τους

«Θέλουμε τη νεολαία να αγωνίζεται, να διεκδικεί και να αμφισβητεί τις αντιλήψεις που της πλασάρουν. Γι' αυτό θέλουμε να συμμετέχετε και μάλιστα μαχητικά στις δημοτικές εκλογές και να επιλέξετε με κριτήρια τις δικές σας ανάγκες».

Αυτό το κάλεσμα απηύθυνε προχτές το βράδυ ο Γιώργος Γιώγος, υποψήφιος δήμαρχος Πετρούπολης και επικεφαλής της «Δημοκρατικής Συνεργασίας Πετρούπολης», στη σύσκεψη που διοργάνωσαν οι νέοι της παράταξης για τη νεολαία της πόλης. Ο χώρος της σύσκεψης, ένα κλασικό στέκι της νεολαίας της Πετρούπολης, είχε γεμίσει από νέους και νέες δείχνοντας το ενδιαφέρον που έχουν για τις εκλογές. Κάτι που αποδείχτηκε στη συνέχεια και στην πράξη από τον πλούσιο διάλογο που είχαν με τον υποψήφιο δήμαρχο.

Ο Γ. Γιώγος κάλεσε τους νέους να στηρίξουν την παράταξη ώστε να απαλλαγεί ο δήμος από μια πολιτική που την πλήρωσαν πρώτοι απ' όλους οι ίδιοι, με την ανταποδοτικότητα που επιβλήθηκε από τη νέα δημοτική αρχή σε κάθε αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα από δωρεάν που ήταν τα προηγούμενα οκτώ χρόνια. «Καθημερινά ζείτε έναν πόλεμο για να βρείτε δουλιά, να περάσετε στα πανεπιστήμια, για να φτιάξετε την ίδια σας τη ζωή. Γι' αυτό είναι ευκαιρία στις εκλογές να αμφισβητήσετε το σύστημα και να φέρετε το καινούριο με το δικό σας αγώνα και τις διεκδικήσεις σας».

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Γιάννης Πρωτούλης υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, ο οποίος σημείωσε ότι η μάχη των εκλογών είναι ποιος θα κερδίσει τα μυαλά και νέων και να τους χειραγωγήσει. Γι' αυτό και τα κριτήρια που θέτουν δεν είναι το πώς ζουν οι νέοι, πώς δουλεύουν, πώς μορφώνονται και σπουδάζουν, αλλά ποιος είναι πιο ωραίος και πιο καλός υποψήφιος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ