Παρασκευή 30 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
«Θα συγκρουστούμε με τις αντιλαϊκές επιλογές»

Ο υποψήφιος για την υπερνομαρχία Αθήνας - Πειραιά, Γιώργος Μαυρίκος
Ο υποψήφιος για την υπερνομαρχία Αθήνας - Πειραιά, Γιώργος Μαυρίκος
Το ψηφοδέλτιο της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας δε θα υποταχθεί στις αντιλαϊκές επιλογές, αλλά αντίθετα θα συγκρουστεί με όλους όσοι θέλουν να τις εφαρμόσουν. Αυτό τόνισε ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος πρόεδρος της διευρυμένης νομαρχίας Αθήνας - Πειραιά με τη ΝΑΣ, μιλώντας, προχτές σε συγκέντρωση στην πλατεία Πλυτά, στο Παγκράτι. Οι εργαζόμενοι, σημείωσε, έχουν συμφέρον να ισχυροποιήσουν το ψηφοδέλτιο της ΝΑΣ ώστε ν' αλλάξουν οι συσχετισμοί. Και πρόσθεσε: «Η ενίσχυση της ΝΑΣ θα είναι ένα εργαλείο για την ανάπτυξη των αγώνων και μετά τις εκλογές».

Ο Γ. Μαυρίκος, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τις εξελίξεις στο φοιτητικό κίνημα αλλά και τη δολοφονική επίθεση των ιμπεριαλιστών στη Γάζα. Δήλωσε τη συμπαράσταση της ΝΑΣ στον αγώνα των φοιτητών ενάντια στο ξεπούλημα της Παιδείας. Υπογράμμισε πως «ζούμε αυτή την περίοδο στον αστερισμό του αγώνα του φοιτητικού κινήματος. Συμμετέχουμε και στηρίζουμε τους αγώνες του, αγώνες όχι μόνο για το παρόν αλλά και για το μέλλον». Καταδίκασε την επίθεση των Ισραηλινών, με τη στήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ, στην Παλαιστίνη και τόνισε πως οι Παλαιστίνιοι «έχουν δικαίωμα να έχουν πατρίδα και όνειρα, έχουν δικαίωμα να διεκδικούν το μέλλον τους».

Στην εκδήλωση χαιρέτισε και ο Γιάννης Καραντώνης, στέλεχος της «Συμπαράταξης» και υπογράμμισε την ανάγκη «να σταλεί μαζικό και αποφασιστικό μήνυμα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής σε αυτές τις εκλογές, να εκφραστεί η αγανάκτηση του λαού και στην κάλπη». Στην πλατεία Πλυτά παραβρέθηκαν και οι πανεπιστημιακοί, Νίκος Μπεργελές και Πέτρος Παπαγεωργίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ