Σάββατο 1 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
60 ΧΡΟΝΙΑ ΔΣΕ
Ολα στη θέση τους

Η κατασκήνωση βρίσκεται από χτες το μεσημέρι σε πλήρη λειτουργία. Και ήδη οι χώροι γεμίζουν από Κνίτες και Κνίτισσες που φτάνουν από παντού. Για να είναι όμως όλα έτοιμα, δούλεψαν αρκετοί και για πολύ.

Εδώ και 10 μέρες περίπου, οι κατασκευαστικές ομάδες της ΚΝΕ βρίσκονται στο χώρο της κατασκήνωσης. Ενα σύνολο 20 Κνιτών από 14 έως 27 χρόνων, με τη βοήθεια και εργατών του Δήμου Νεστορίου, έχουν κάνει όλες τις αναγκαίες εργασίες.

Από την ηλεκτρολογική εγκατάσταση, το στήσιμο της ταβέρνας, τους πάγκους, το ξεχορτάριασμα και τα τραπέζια έως τα οδόσημα για το σωστό προσανατολισμό των ερχόμενων προς τα εδώ κατασκηνωτών κι επισκεπτών. Στήθηκαν σημαίες στα υψώματα και τραβήχτηκαν καλώδια εκατοντάδες μέτρα μακριά από το χώρο της κατασκήνωσης.

Τοποθέτησαν δέκα όμορφα πανό και δύο κινέζικα, έστησαν την πλάτη της εξέδρας με το κεντρικό θέμα. Εχει περιφραχτεί όλος ο χώρος. Ο Θανάσης Κουτσουράς, υπεύθυνος κατασκευών, σε συζήτηση με το «Ρ», σημειώνει ότι οι ομάδες κατασκευών είναι μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενοι από τις Οργανώσεις της Θεσσαλονίκης και της Δυτικής Μακεδονίας.

Σημαντική ήταν η συμβολή του Δήμου Νεστορίου, όπως επισημαίνει ο Θ. Κουτσουράς, καθώς από την πρώτη στιγμή είχε στείλει τον υπεύθυνο εργασιών του Δήμου, υπεύθυνο για τα ηλεκτρολογικά, εργάτες κι εργάτριες που φρόντισαν την καθαριότητα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ