Τρίτη 4 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΧΙΟΥ
Ελλείψεις προσωπικού

Αμεσα μέτρα, ώστε να δοθεί λύση στο θέμα της έλλειψης προσωπικού στην Πολεοδομία Χίου, ζητούν οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης και Νίκος Γκατζής, με Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή και απευθύνεται στον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ.

Οπως αναφέρουν οι βουλευτές του ΚΚΕ, στη Χίο η Πολεοδομία, λόγω έντονης οικοδομικής δραστηριότητας που υπάρχει, έχει μεγάλο όγκο εργασιών. Εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα αντιμετωπίζει προβλήματα, λόγω έλλειψης προσωπικού. Αυτά οξύνθηκαν λόγω και αντικειμενικών αιτιών (ασθένειες, άδειες κλπ.) δεδομένου ότι ενώ ο οργανισμός υπηρεσίας προβλέπει 4 ελεγκτές και 8 διοικητικούς υπαλλήλους, τώρα στην υπηρεσία υπάρχουν 1 ελεγκτής και 1 διοικητικός υπάλληλος.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό - τονίζουν οι βουλευτές του ΚΚΕ - ότι η κατάσταση αυτή θα οδηγήσει σε μεγάλη καθυστέρηση έκδοσης αδειών οικοδόμησης κλπ., με αρνητικότατες συνέπειες και ταλαιπωρία για όλους τους εμπλεκομένους και όσους θέλουν να κτίσουν, αλλά και για τους εργαζόμενους στον τομέα των οικοδομών που πλήττονται από την ανεργία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ