Τρίτη 4 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ
Καταιγίδα ... προβλημάτων

Δεν έλειψαν και την Κυριακή τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο, λόγω της κακοκαιρίας

Eurokinissi

Δεν έλειψαν και την Κυριακή τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο, λόγω της κακοκαιρίας
Σοβαρά προβλήματα σε αρκετές περιοχές προκάλεσαν οι καταιγίδες της Κυριακής. Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε περίπου 200 κλήσεις απ' όλη τη χώρα για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και καταστήματα, καθώς και για κοπές δέντρων. Στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν συνολικά 15 συνεργεία της Πυροσβεστικής και οι 45 άνδρες επενέβησαν στις περισσότερες των περιπτώσεων. Καθίζηση του οδοστρώματος σημειώθηκε στην οδό Αχιλλέως στον Κορυδαλλό, ενώ μποτιλιάρισμα σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος των Μεγάρων.

Ανάλογα ήταν τα προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία. Από τη νεροποντή που έπληξε το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Κυριακής, πλημμύρισαν υπόγεια διαμερίσματα και καταστήματα στην περιοχή Κορδελιού και σημειώθηκαν συγκρούσεις αυτοκινήτων. Καταστήματα και σπίτια πλημμύρισαν στον Αγιο Αντώνιο Κιλκίς, ενώ στη Λεπτοκαρυά Πιερίας οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χειμάρρους από τα ορμητικά νερά.

Χθες το πρωί τεράστιες ουρές αυτοκινήτων σχηματίστηκαν στο δρόμο Νέων Μουδανιών - Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν μέσα στα οχήματά τους χιλιάδες εκδρομείς του Σαββατοκύριακου, που επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη. Στο δρόμο Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής - Θεσσαλονίκης (στο ύψος της Καρδίας), σημειώθηκαν από νωρίς το πρωί πέντε «καραμπόλες» αυτοκινήτων λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου. Αποτέλεσμα ήταν να σχηματιστούν τεράστιες ουρές αυτοκινήτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ