Τετάρτη 5 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Εκπληκτοι και έτοιμοι

Ηρθαν χτες Αλβες και Ζέτεμπεργκ

Εκπληκτοι από την υποδοχή που τους επιφυλάχτηκε, αλλά έτοιμοι για τις μεγάλες προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν, εμφανίστηκαν στο αεροδρόμιο οι δυο νέοι παίκτες του Ολυμπιακού, ο Ουρουγουανός Γκαμπριέ Αλβες και ο Σουηδός Παρ Ζέτεμπεργκ.

Ο πρώτος δήλωσε ικανοποιημένος για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του και παράλληλα ευχαριστημένος για την επιλογή του.«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Εχω πληροφορηθεί πως είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μου. Ξέρω ότι δεν έχουμε υποχρεώσεις μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και την Ευρώπη και το Τσάμπιονς Λιγκ όπου θέλουμε να διακριθούμε», ήταν τα πρώτα του λόγια του Ουρουγουανού παίκτη.

Ιδιαίτερα κεφάτος εμφανίστηκε και ο Παρ Ζέτεμπεργκ, που δε δίστασε να χορέψει και να... τραγουδήσει μαζί με τους οπαδούς του Ολυμπιακού.«Εύχομαι να πάρουμε τον τίτλο, όπως έκανε και φέτος ο Ολυμπιακός, και να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Σουηδού μέσου, ο οποίος προηγουμένως είχε εκφράσει την ικανοποίησή του για τον ερχομό του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Και οι δυο παίκτες πέρασαν χτες με επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις και σήμερα αναμένεται να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ