Πέμπτη 6 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΔΙΕΘΝΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δεν μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι η ισραηλινή τρομοκρατία και η αντίσταση των Παλαιστινίων

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ, που καταγγέλλει τη στάση της κυβέρνησης έναντι της συνεχιζόμενης βαρβαρότητας στη Γάζα

Το ΚΚΕ με αγανάκτηση καταγγέλλει στον ελληνικό λαό την ιμπεριαλιστική θέση της κυβέρνησης της ΝΔ, αυτή των «ίσων αποστάσεων», και την προκλητική σιωπή του ΠΑΣΟΚ, καθώς η ένοπλη κρατική βία του Ισραήλ κλιμακώνεται προσθέτοντας νέες σελίδες βαρβαρότητας και φρίκης σε βάρος του παλαιστινιακού λαού.

Το ΚΚΕ καλεί τον ελληνικό λαό να αντιταχθεί στη θέση της κυβέρνησης που καλεί και τον επιτιθέμενο και τον αμυνόμενο σε «αυτοσυγκράτηση»! Αυτή είναι και θέση των ΗΠΑ και της ΕΕ, που δικαιολογούν και στηρίζουν τα νέα μαζικά εγκλήματα του ισραηλινού στρατού ενάντια σε γυναικόπαιδα και αμάχους, που άλλωστε είναι η συνέχεια της πολιτικής επιβολής μέτρων οικονομικής εξόντωσης του παλαιστινιακού λαού.

Δεν μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι η απροκάλυπτη τρομοκρατία του ισραηλινού κράτους με την αντίσταση του παλαιστινιακού λαού. Δεν μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι οι χιλιάδες Παλαιστίνιοι και τα εκατοντάδες παιδιά που βρίσκονται στις ισραηλινές φυλακές, μόνο και μόνο επειδή αντιστάθηκαν στις δυνάμεις κατοχής με έναν όμηρο στρατιώτη του ισραηλινού στρατού κατοχής.

Ο δρόμος της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας είναι ο κίνδυνος για όλους τους λαούς.

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον παλαιστινιακό λαό και να συμμετάσχουν μαζικά σήμερα, Πέμπτη 6 του Ιούλη 2006, στις 8 μ.μ., στη συγκέντρωση στο Πολεμικό Μουσείο και στη διαδήλωση διαμαρτυρίας στην αμερικάνικη και ισραηλινή πρεσβεία που διοργανώνουν η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ και η ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ