Παρασκευή 7 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Ανακοίνωση της ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ

Η Ζαφείρω Καραβασίλη δεν ανήκει πλέον στο ΚΚΕ

Η ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ κάνει γνωστό στα μέλη του Κόμματος, τους οπαδούς και τους φίλους του στο νησί, ότι «η Ζαφείρω Καραβασίλη δεν έχει πλέον θέση στις γραμμές του, καθώς η απόφασή της να στηρίξει και να συμμετάσχει σε ψηφοδέλτιο που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ είναι πέρα και έξω από την πολιτική και τις θέσεις του ΚΚΕ. Είναι ενέργεια που εκφράζει τις προσωπικές της και μόνο επιδιώξεις και είναι ηθικά και πολιτικά αντίθετη με τις αρχές και τους κανόνες λειτουργίας του Κόμματος».

Στην ανακοίνωσή της η ΝΕ Λέσβου υπογραμμίζει:

«Οι κομμουνιστές σε όλη τους τη δράση και συμπεριφορά, σε κάθε στιγμή, ακόμα και στις πιο δύσκολες, έχουν πριν απ' όλα και πάνω απ' όλα ως γνώμονα τα γενικότερα συμφέροντα του κινήματος και του Κόμματος. Είναι αγωνιστές, αφοσιωμένοι στα συμφέροντα των εργαζομένων και δε βάζουν πάνω απ' αυτά τις προσωπικές τους επιδιώξεις. Αγωνίζονται πάντα με ανιδιοτέλεια, συνέπεια και με αίσθημα αυτοθυσίας. Είναι δε πολύ περισσότερο αυξημένες οι ευθύνες τους όταν έχουν αναδειχτεί σε δημόσια αξιώματα.

Η Ζαφείρω Καραβασίλη με τη στάση της έθεσε πάνω από το Κόμμα τις προσωπικές της επιδιώξεις και με τρόπο που δεν τιμά μέλος του Κόμματος. Εκανε χρήση του κύρους που απέκτησε ως δήμαρχος σε προηγούμενη περίοδο, με την ολόπλευρη στήριξη του Κόμματος, των φίλων και των οπαδών του και μάλιστα σε μια στιγμή που όλα τα μέλη του Κόμματος, οι κνίτες και οι κνίτισσες στο Νομό Λέσβου δίνουν με όλες τους τις δυνάμεις τη μάχη των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών με τις θέσεις και τις επιδιώξεις του Κόμματος.

Η ΝΕ καλεί τα μέλη του Κόμματος, τους φίλους και τους οπαδούς του στο Δήμο Ερεσού - Αντίσσης να δυναμώσουν τη συσπείρωσή τους στις γραμμές του, να υπερασπίσουν τις αρχές του, τις αξίες και τους σκοπούς του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ