Παρασκευή 7 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ
32ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Ανοίγει τις πύλες του στον Πειραιά

Σήμερα αρχίζουν οι διήμερες εκδηλώσεις στο πάρκο Δηλαβέρη

Σήμερα ανοίγουν οι πόρτες του 32ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στον Πειραιά. Η πολιτική γιορτή της ΚΝΕ στην πόλη θα είναι διήμερη (σήμερα και αύριο) και θα στηθεί στο πάρκο Δηλαβέρη (τέρμα Θηβών). Με σύνθημα «Ανυπότακτη επιλογή - αγωνιζόμαστε για την ανατροπή», τα παιδιά της ΚΝΕ καλούν τους Πειραιώτες μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, εργαζόμενους και ανέργους, ανθρώπους κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις, το πρόγραμμα των οποίων παρουσιάζει ενδιαφέρον και απευθύνεται σε όλα τα γούστα.

Σήμερα, Παρασκευή, στη σκηνή του Φεστιβάλ στον Πειραιά, θα παρουσιαστούν: Στις 7 μ.μ. μαθητικά hip-hop συγκροτήματα, στις 8.30 μ.μ. παρουσίαση του βιβλίου «Ανθρωπος, αυτός ο γίγας», στις 9 μ.μ. χορευτική παράσταση. Στις 9.30 μ.μ. θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και γραμματέας Συμβουλίου Πόλης Πειραιά της ΚΝΕ. Στις 9.45 μ.μ. ακολουθεί το ροκ συγκρότημα «Raindrops» και η πρώτη μέρα θα κλείσει στις 10.30 μ.μ. με συναυλία του Μ. Πασχαλίδη και του Γ. Χαρούλη.

Αύριο, Σάββατο, το πρόγραμμα της σκηνής έχει ως εξής: Στις 8 μ.μ. το μέταλ συγκρότημα «Crusade of steel», στις 8.45 μ.μ. αφιέρωμα στα 60χρονα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, στις 9 μ.μ. η θεατρική ομάδα της ΚΝΕ ανεβάζει τη θεατρική παράσταση «Κατά φωνή και ο δήμαρχος». Στις 9.30 μ.μ. θα μιλήσει ο Γ. Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος νομάρχης Πειραιά με τη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία». Στις 10 μ.μ. ακολουθεί κρητικό γλέντι και στις 10.30 μ.μ. αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι του Πειραιά, με τον Δ. Κοντογιάννη.

Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις νέων καλλιτεχνών, συζητήσεις για την Παιδεία και την εργασία, ενώ θα λειτουργούν ταβέρνα, βιβλιοπωλείο, χώροι νέων εργαζομένων και μαθητών. Η είσοδος στο χώρο του Φεστιβάλ είναι 3 ευρώ. Τα λεωφορεία που πάνε στο πάρκο Δηλαβέρη (στάση Λεύκα) από τον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά είναι: 703, 801, 802, 803, 804, 809, 810, 830, 845, 846, 847.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ