Σάββατο 8 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
Επιλογές
Μουσικοθεατρικές βραδιές

«Μαρία Πενταγιώτισσα»
«Μαρία Πενταγιώτισσα»
Την «Μαρία Πενταγιώτισσα» του Μποστ, από το Θέατρο Διαδρομή, θα φιλοξενήσει τη Δευτέρα στις 9 μ.μ., το «Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο» του Δήμου Χαλανδρίου, στο Θέατρο Ρεματιάς. Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου, σκηνικά - κοστούμια Γιάννη Μετζικώφ, μουσική Γιούρι Στούπελ, χορογραφίες Κώστα Τσιάνου και Τάνιας Μιλτένοβα, με επικεφαλής τον Πέτρο Φιλιππίδη, που υποδύεται την ακόλαστη ηρωίδα. Παίζουν επίσης: Γιώργος Λέφας, Χριστίνα Τσάφου, Δημήτρης Παλαιοχωρίτης, Ειρήνη Κονίδου, Γιώργος Ψυχογιός, Πάνος Σταθακόπουλος, Κώστας Αποστολάκης κ.ά.

  • Η μουσική παράσταση, με τον τίτλο «Ερωτικά Παιχνίδια» παρουσιάζεται στο θέατρο ΠΑΡΚ. Την ελεύθερη απόδοση - διασκευή έκανε ο Κώστας Ασημακόπουλος. Τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Διαμαντόπουλος, τα σκηνικά - κοστούμια η Δέσποινα Βολίδη, τη μουσική έγραψε ο Γιούρι Στούπελ και τους φωτισμούς επιμελείται ο Γιώργος Καραγεωργόπουλος. Παίζουν: Νεφέλη Ορφανού, Κοσμάς Ζαχάρωφ, Γιάννης Δεγαΐτης, Μαρία Ανδρούτσου, Μάνος Παπαγιάννης, Παναγιώτης Πετράκης κ.ά.
  • Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο Θέατρο του Αττικού Αλσους και τη Δευτέρα, το Σύνολο Κέλσος, ένα από τα γνωστότερα σχήματα Παλιάς Μουσικής στην Ελλάδα, θα παρουσιάσει ένα μουσικό και εικαστικό ταξίδι στην Ευρώπη του 16ου και 17ου αιώνα. Το Σύνολο Κέλσος αποτελείται από τους: Φαίνη Νούσια - φωνή, Νίκο Νικολαΐδη - φλάουτο με ράμφος, Mechthild Stark - φλάουτο με ράμφος, Σταύρο Κατηρτζόγλου - θεόρβη, Helga Γιαννούλα - βιόλα ντα γκάμπα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ