Πέμπτη 13 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΚΡΗΤΗ
Δυναμική πρωτοβουλία

Ανακήρυξη υποψήφιου δημάρχου Αστερουσίων Νομού Ηρακλείου

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Τρίτη το απόγευμα, στο δημαρχείο Αστερουσίων, η Δημοτική Κίνηση «Δημοτικό Αγωνιστικό Μέτωπο» του Δήμου Αστερουσίων στο Νομό Ηρακλείου, για την παρουσίαση των αρχών της Κίνησης, καθώς και του υποψήφιου δημάρχου Μανώλη Καρκαβάτσου.

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους ο υποψήφιος δήμαρχος σημείωσε ότι, για πρώτη φορά ίσως μετά την εξέλιξη των καποδιστριακών δήμων, σημαντικό κομμάτι πρωτοπόρων δυνάμεων με δραστήρια συμμετοχή στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες της περιοχής, παίρνουν δυναμική πρωτοβουλία και τολμούν να έρθουν σε σύγκρουση με όλους τους μηχανισμούς, που μετέτρεψαν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, από θεσμό κοντά στον πολίτη σε έναν αντιδραστικό, ρουσφετολογικό μηχανισμό εξουσίας.

«Θα σηκώσουμε ανάστημα μπροστά στα αλαζονικά σχέδια των κομματικών μηχανισμών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που έχουν τις ευθύνες για τα συσσωρευμένα προβλήματα του τόπου μας. Θα σηκώσουμε ανάστημα στη μεθόδευση της πολιτικής της ΕΕ, που θέλει να μετατρέψει τον τόπο σε αλώνι ιδιωτικής και οικονομικής εκμετάλλευσης», είπε χαρακτηριστικά.

Από τη ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ μίλησε η Δέσποινα Αυγουλά, καλώντας τους δημότες των Αστερουσίων να στηρίξουν με την ψήφο τους το συνδυασμό που στηρίζει το ΚΚΕ. Ο Δήμος Αστερουσίων, υπογράμμισε, είναι ένας κατεξοχήν αγροτικός Δήμος που ζει από πρώτο χέρι την αντιαγροτική πολιτική του δικομματισμού, της ΕΕ και όσων τη στηρίζουν και δεν πρέπει οι κάτοικοί του να χάσουν την ευκαιρία με την ψήφο τους να απαντήσουν μαζικά στο ξεκλήρισμα των αγροτικών νοικοκυριών και το πέρασμα της γης τους σε όλο και λιγότερα χέρια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ