Παρασκευή 14 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Περιοδείες και συγκεντρώσεις

Σήμερα, Παρασκευή 14 Ιούλη

-- Ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος νομάρχης Πειραιά της ΝΑΣ και ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Ρέντη, θα περιοδεύσουν από τις 7.30 π.μ., σε εργασιακούς χώρους στο Ρέντη.

-- Ο Μπάμπης Βορτελίνος, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στο ΙΚΑ Πατησίων (Δροσοπούλου), στις 8 το πρωί.

-- Ο Γιάννης Πάσουλας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη για την Αθήνα», θα περιοδεύσει στα ΕΛΤΑ Πατησίων (Ορφανίδου), στις 7 π.μ.

-- Ο Αντώνης Χοροζάνης, υποψήφιος δήμαρχος Ελευσίνας, θα περιοδεύσει στα ΕΛΠΕ Ελευσίνας (πρώην ΠΕΤΡΟΛΑ), στις 10.30 το πρωί.

-- Κλιμάκιο της ΝΑΣ, με επικεφαλής τον υποψήφιο νομάρχη Ημαθίας Χρήστο Τρεμπελή, από τις 9 το πρωί θα περιοδεύσει σε δημόσιες υπηρεσίες της Βέροιας και στις 7 μ.μ., στο Δήμο Δοβρά.

-- Κλιμάκιο της ΝΑΣ με επικεφαλής τον υποψήφιο νομάρχη Κιλκίς Κώστα Χαλίτσιο, από τις 6.30 π.μ., θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες του Δήμου Κιλκίς.

Αύριο, Σάββατο 15 Ιούλη

-- Κλιμάκιο της ΝΑΣ με επικεφαλής τον υποψήφιο νομάρχη Ημαθίας, Χρήστο Τρεμπελή, από τις 9 π.μ., θα περιοδεύσει στη λαϊκή και την αγορά της Αλεξάνδρειας και στις 7 μ.μ. θα περιοδεύσει στο Ροδοχώρι.

-- Κλιμάκιο της ΝΑΣ με επικεφαλής τον υποψήφιο νομάρχη Κιλκίς, Κώστα Χαλίτσιο, θα περιοδεύσει στις 7.30 μ.μ. στην Ποντοκερασιά και στις 9 μ.μ. στο Μελισουργιό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ