Παρασκευή 14 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
Πορεία κατακτήσεων παρά το εχθρικό περιβάλλον

Περιοδεία του Γιάννη Μανουσογιαννάκη και του δημάρχου Στ. Μπενετάτου στον Αθλητικό Οργανισμό του δήμου

Μηδενικές αυξήσεις στα δημοτικά τέλη, δωρεάν αθλητισμός, πολιτισμός, αγώνας για τη δημιουργία υποδομών, αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων για το κοινωνικό όφελος, είναι ένα ελάχιστο δείγμα της καλής δουλιάς που γίνεται στο Δήμο Νίκαιας με την αγωνιστική δημοτική του αρχή και το σημερινό δήμαρχο αλλά και υποψήφιο Στέλιο Μπενετάτο. Αυτά είναι ένα ελάχιστο δείγμα των κατακτήσεων που αποσπά ο λαός της Νίκαιας, μέσα σε αυτό το εχθρικό περιβάλλον για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα που διαμορφώνει η αντιλαϊκή, αντεργατική πολιτική των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ευρωπαϊκής Ενωσης. Η χτεσινή περιοδεία του υποψήφιου νομάρχη Πειραιά με το ψηφοδέλτιο της ΝΑΣ Γιάννη Μανουσογιαννάκη και του δημάρχου Στ. Μπενετάτου στον Αθλητικό Οργανισμό του δήμου και η συζήτηση με τους εργαζόμενους ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστική.

Εδώ και τρία χρόνια βρίσκεται σε εξέλιξη πρόγραμμα για τη δημιουργία αθλητικών χώρων σε κάθε γειτονιά, ενώ περισσότεροι από 3.000 είναι αυτοί που συμμετέχουν στις αθλητικές δραστηριότητες. Εχουν ιδρυθεί πάνω από δέκα ακαδημίες που αφορούν από το ποδόσφαιρο μέχρι στίβο, μπάσκετ, τένις, ρυθμική γυμναστική και πάει λέγοντας. Επιπλέον, σε αυτά τα χρόνια λειτουργεί πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης παιδιών για να περάσουν δημιουργικά τις καλοκαιρινές ώρες, πρόγραμμα που σε άλλους δήμους οι οικογένειες το πληρώνουν ως και 200 ευρώ!

Ο Γ. Μανουσογιαννάκης συνομιλώντας με τους εργαζόμενους επισήμανε ότι στους δήμους και τη νομαρχία με δημάρχους και νομάρχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ όλα πωλούνται και αγοράζονται, συμβάλλουν καθοριστικά για την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής, στην ανατροπή των εργασιακών σχέσεων. «Ο Δήμος Νίκαιας - τόνισε - πρέπει να έχει τη στήριξη όλων των εργαζομένων. Ομως ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη. Για να υπάρχουν θετικά αποτελέσματα για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, να οργανωθούν από καλύτερη θέση οι αγώνες για να ζούμε ανθρώπινα, πρέπει να δώσουμε τη μάχη ώστε να ενισχυθούν παντού τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια, να εκλεγούν δημοτικές αρχές που το βράδυ των εκλογών δε θα έχουν το πράσινο, το μπλε και το ροζ χρώμα του ΣΥΝ, ο οποίος συνδιοικεί με το ΠΑΣΟΚ σε δήμους και νομαρχίες».

Ο Στ. Μπενετάτος σημείωσε πως «ό,τι έχουμε καταφέρει είναι αποτέλεσμα κινητοποιήσεων μέσα από τις οποίες καταφέραμε να αποσπάσουμε κάποια κονδύλια. Αν συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις μας, η αγωνιστική μας πορεία, θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ