Παρασκευή 14 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΩΡΑ»
Ψευδεπίγραφα ισότιμη η εκλογική μάχη

Ανακοίνωση για τους όρους της εκλογικής μάχης και την ισοτιμία των δημοτικών παρατάξεων

«Για άλλη μια φορά διαπιστώνεται ότι η προεκλογική περίοδος στη χώρα μας σημαίνει μονοπώληση των μέσων ενημέρωσης και όλων των δυνατοτήτων πληροφόρησης». Αυτό τονίζει με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη Τώρα» σημειώνοντας ότι «οι παρατάξεις που στηρίζονται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να καθορίσουν τους "όρους διεξαγωγής της εκλογικής μάχης" και τούτη τη φορά με βάση τη διάκριση των παρατάξεων, αγνοώντας τις θέσεις της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Τώρα», που εκφράστηκαν και στην πρόσφατη σύσκεψη των παρατάξεων.

«Αποτελεί υποκρισία η διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στην παράταξη του κ. Παπαγεωργόπουλου και αυτής της κ. Χ. Αράπογλου» τονίζεται στην ανακοίνωση. «Θεωρούμε προκλητικό, εκείνοι που κόπτονται για την αισθητική της πόλης, να προσπαθούν να διαμορφώσουν τους όρους της εκλογικής μάχης. Οι ίδιοι σε λίγες μέρες θα γεμίσουν την πόλη με γιγαντοαφίσες, τηλεοπτικά σποτ, γιρλάντες και άφθονο υλικό στους δρόμους» σημειώνεται. «Εντύπωση προκαλεί η στάση και άλλων παρατάξεων στο ζήτημα. Με τη στάση τους αποδεικνύουν το συμπληρωματικό και "συμμετοχικό" τους ρόλο στις παρατάξεις του κ. Β. Παπαγεωργόπουλου και της κ. Χ. Αράπογλου».

Υπενθυμίζεται ότι στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, που συζητήθηκε το θέμα, υπήρξε έντονη αντίδραση του δημοτικού συμβούλου και υποψηφίου δημάρχου της παράταξης «Θεσσαλονίκη Τώρα», Αγάπιου Σαχίνη.

Η «Θεσσαλονίκη Τώρα» δηλώνει πως θα συνεχίσει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την προσπάθεια ενημέρωσης και προβολής των θέσεων της παράταξης, με όποιο τρόπο κρίνει πρόσφορο, στα πλαίσια της ευπρέπειας. Η παράταξη θεωρεί ότι αυτό που προσβάλλει την αισθητική των δημοτών δεν είναι η μορφή, αλλά το περιεχόμενο. «Ενα ακόμη κριτήριο ψήφου για το λαό της Θεσσαλονίκης πρέπει να είναι η τραγική κατάσταση που επικρατεί στα δημοτικά ΜΜΕ. Να θυμίσουμε πως γι' αυτό το λόγο, ο εκπρόσωπος της παράταξής μας αποχώρησε από το ΔΣ της ΔΕΠΘΕ», υπογραμμίζει, αναπτύσσοντας σε σχετική ανακοίνωση τις θέσεις της παράταξης για τους όρους της εκλογικής μάχης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ