Κυριακή 16 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... και η διέξοδος προς όφελος του λαού

Αραγε, χρειάζονται περισσότερα απ' όσα σημειώνονται στο προηγούμενο σχόλιο και όσα γνωρίζει ο καθένας σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην ακτοπλοΐα, για να δικαιωθούν όλα όσα ανέφεραν τις προάλλες οι εκπρόσωποι της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας», στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου;

Αναφέρουμε δυο χαρακτηριστικά αποσπάσματα. Το πρώτο: Οσο τα πλοία θα βρίσκονται στα χέρια των εφοπλιστών, κριτήριο για τη λειτουργία και το σχεδιασμό των ακτοπλοϊκών και πορθμειακών συγκοινωνιών θα είναι πώς θα κερδίσουν περισσότερα οι εφοπλιστές και όχι η εξυπηρέτηση των αναγκών των νησιών, των εργαζομένων των λαϊκών στρωμάτων.

Και το δεύτερο: Η πολιτική που συνδιαμορφώνουν τα κόμματα του δικομματισμού, με υπόβαθρο τις εκτρωματικές κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης, είναι κομμένη στα εφοπλιστικά μέτρα. Συμφέρον των νησιωτών, συνολικά των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων είναι να συστρατευθούν ενάντια σε αυτή την πολιτική και τα κόμματα που την υπηρετούν. Να επιβάλουν τη δική τους, τη λαϊκή εξουσία, που θα έχει τη δυνατότητα του κεντρικού σχεδιασμού των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών με Εθνικό Φορέα Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών προς όφελος των λαϊκών συμφερόντων με πλοία λαϊκή περιουσία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ