Πέμπτη 6 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«Γηραιός» ο Μιλόγιεβιτς

Μπορεί να το σκέφθηκε λίγο παραπάνω, αλλά τελικά ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς θα φοράει τα κυανόλευκα τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού απέρριψε την τελευταία στιγμή πρόταση του Ερυθρού Αστέρα και υπέγραψε με το «γηραιό» διετές συμβόλαιο έναντι περίπου 100 εκατ. δρχ. Υπό τις οδηγίες του Γ. Κυράστα θα τεθούν ακόμα και οι Φοφόνκα Εντερσον, Αλντί Χατζί που επίσης υπέγραψαν συνεργασία με τον Ηρακλή. Τα ευχάριστα για τους «κυανόλευκους» πάντως δεν τελειώνουν εδώ. Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου «τα βρήκε» με τη διοίκηση και μάλλον την Παρασκευή θ' ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Στον Αρη εκτιμούν ότι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ισμαήλ Μπα. Ο Σενεγαλέζος ήταν από την αρχή στα μεταγραφικά πλάνα των «κιτρινόμαυρων», καθώς ο Μπάμπης Τεννές πιστεύει ότι μπορεί να ισχυροποιήσει την επίθεση είτε ως σέντερ φορ, είτε ως «κρυφός» κυνηγός. Από κει και πέρα ενδιαφέρον υπάρχει και για τις περιπτώσεις των Κέλβιν Σέμπουε και Θωμά Κυπαρίση.

Στη Λατινική Αμερική στρέφεται το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση παίκτη μπαλαντέρ που θα λύσει τα προβλήματα της ομάδας στο χώρο του κέντρου. Σήμερα αναμένεται να αναχωρήσει αποστολή των ανθρώπων της ομάδας μ' επικεφαλής τον Μπλάντε Φουρτουλα. Ο συνεργάτης του Μπάγεβιτς έχει αρκετά ονόματα στη λίστα του προκειμένου να δει και να καταλήξει σε κάποια συμφωνία. Πρώτος σταθμός θα είναι το Περού, ενώ μετέπειτα θα μεταβούν στη Βραζιλία.

  • Την απόκτηση του Ευριπίδη Κατσαβού και του Κώστα Ηπειρώτη ανακοίνωσε η ομάδα του ΟΦΗ. Ο πρώτος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων, ενώ ο δεύτερος διάρκειας τεσσάρων χρόνων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ