Τετάρτη 26 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ
Αποστολή προσδοκιών

Οι Ελληνες αθλητές έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους στα διεθνή μίτινγκ που διεξήχθησαν τον τελευταίο καιρό και πλέον μετρούν αντίστροφα για το μεγάλο ραντεβού του Γκέτεμποργκ τον ερχόμενο μήνα (7-13/8) που θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα... με το στόχο του βάθρου να είναι κάτι παραπάνω από εφικτός. Η Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε χτες την αποστολή που θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που αποτελείται από 19 αθλητές και ισάριθμες αθλήτριες. Η Χρυσοπηγή Δεβετζή και η Φανή Χαλκιά είναι τα... βαριά ονόματα της αποστολής, ενώ για άλλη μια φορά μεγάλος απών θα είναι ο Κώστας Γκατσιούδης

Ο Χρήστος Μελέτογλου, ο οποίος πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση κατέχει τιμητική θέση στην αποστολή, στην τελευταία εμφάνισή του σε μεγάλη διοργάνωση. Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν: Ανδρες 200μ: Γκούσης, Σαρρής 400μ: Γράβαλος, Μελαχροινούδης, Ρέγας, 800μ: Παπαδόπουλος Ευθ., 110μ: εμπόδια Μαυρίδης, 400μ εμπόδια: Ιακωβάκης Περ., Αλοζίδης, Γκαβέλας Πλ., Μήκος: Τσάτουμας, Νούσιος, Τριπλούν: Τσιάμης, Ζαλαγκίτης, Μελέτογλου, Επί κοντώ: Φιλιππίδης Κ., Ακοντισμός: Ηλτσιος, Σφυροβολία: Παπαδημητρίου Αλ., 4χ400μ: Ιακωβάκης Π., Γράβαλος, Μελαχροινούδης, Ρέγας, Ντούπης.

Γυναίκες 100μ: Κοκλώνη, 200μ: Κομπίδου, 400μ: Ντόβα, 5.000μ: Πρωτόπαππα, 100μ εμπόδια: Ρεντούμη, Κόμνου, 400μ εμπόδια: Χαλκιά, Χαντζή, 3.000μ στιπλ: Κοκκιναρίου, Μήκος: Δεβετζή, Κουτσιουμάρη, Τριπλούν: Δεβετζή, Υψος: Παπαγεωργίου Μαρ., Ακόντιο: Λίκα, Τσιολακούδη, Σφυροβολία: Παπαγεωργίου Αλ., Μαραθώνιος: Γαζέα, Σύνθετα: Στρατάκη, Δεληνικόλα, 4χ100μ: Κοκλώνη, Κομπίδου, Πατσού, Μπουντά, Ρεντούμη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ