Τετάρτη 26 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ
Να δυναμώσει το κίνημα αλληλεγγύης

Στις σημερινές συνθήκες ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας και επιθετικότητας, ουδέτερος δρόμος δεν υπάρχει. Τα παραπάνω τόνισε ο Κώστας Ξυλούρης, υποψήφιος Νομάρχης Ηρακλείου με τη ΝΑΣ, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, αναφερόμενος στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Οπως σημείωσε, «το κάθε κόμμα, η κάθε πολιτική και κοινωνική δύναμη ή τοποθετείται ενεργά με το μέρος των λαών της Παλαιστίνης και του Λιβάνου ή εναντίον τους». Επίσης, κάλεσε το λαό και τη νεολαία του Ηρακλείου να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο το κίνημα αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης και του Λιβάνου. Ζήτησε, ταυτόχρονα, να εκφραστεί έμπρακτα η εναντίωση στην πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τόσο στο θέμα του ιμπεριαλιστικού πολέμου στη Μέση Ανατολή όσο και στο σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζουν τόσα χρόνια, γιατί όπως υπογράμμισε ο αγώνας αυτός είναι ενιαίος.

Επίσης, ο Κ. Ξυλούρης αναφέρθηκε και στο νέο κανονισμό κρασιού. Τόνισε ότι με τη νέα ΚΑΠ θα μειωθεί δραστικά η αμπελουργία και θα συγκεντρώσει την παραγωγή σε ακόμα λιγότερα χέρια, ξεκληρίζοντας τους μικρομεσαίους αμπελουργούς, καθώς και ότι θα ευνοήσει τις εισαγωγές σε βάρος της εγχώριας παραγωγής, υποβαθμίζοντας και την ποιότητά της. Τέλος, κάλεσε τους αγρότες με την ψήφο τους στις επικείμενες εκλογές να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια και τους συνδυασμούς που αντιστέκονται αγωνιστικά στις πολιτικές που τους ξεκληρίζουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ