Τετάρτη 26 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Αυτός ο έρωτας δεν κρύβεται

«Αμεση διακοπή των εχθροπραξιών (...) απελευθέρωση των κρατουμένων, από όλες τις πλευρές» (οι θέσεις του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς / ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Ολοι μαζί κατά του εισβολέα

«Σχετικά με την άποψη που θέλει τους χριστιανούς του Λιβάνου να μην υποστηρίζουν τη Χεζμπολάχ, ο ορθόδοξος ιερέας τονίζει: "Δεν είναι αλήθεια. Ολοι οι Λιβανέζοι είμαστε ενωμένοι κατά του Ισραήλ. Μπορεί να υπήρχαν και να συνεχίζουν να υφίστανται πολιτικές διαφωνίες στο εσωτερικό της χώρας που στο παρελθόν μας οδήγησαν σε εμφύλιους σπαραγμούς, αλλά τώρα όλα μπαίνουν στη γωνία. Αγωνιζόμαστε όλοι μαζί κατά του εισβολέα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσα σε χριστιανούς και μουσουλμάνους. Δε νιώθουμε να μας χωρίζει τίποτε. Είμαστε όλοι ενωμένοι» (στο ρεπορτάζ του απεσταλμένου στο Λίβανο Θανάση Αργυράκη / ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ).

Ελπίζει στην ιμπεριαλιστική σύναξη

«Σήμερα ο κ. Παπανδρέου μεταβαίνει στη Ρώμη για να συμμετάσχει στη Διεθνή Διάσκεψη για τον Λίβανο, η οποία συγκαλείται αύριο (σήμερα) Τετάρτη. Για τη διάσκεψη αυτή ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε την ελπίδα ότι "θα υπάρξει μια φωνή ηχηρή για την ειρήνη και την εκεχειρία"» (η είδηση στο ΕΘΝΟΣ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ