Τετάρτη 26 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Περιοδείες και συγκεντρώσεις
Σήμερα, Τετάρτη 26 Ιούλη

-- O Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος νομάρχης Πειραιά με τη ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στις 5:30 π.μ., στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, στις 9:30 π.μ., στη Σαλαμίνα και στις 7 το βράδυ στην Πειραϊκή.

-- Ο Θεόδωρος Κούτρας, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στην ΕΘΕΛ (αμαξοστάσιο Ανθούσα), στις 4:30 π.μ.

-- Ο Σωτήρης Ραυτόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Αγίων Αναργύρων, θα περιοδεύσει στην ΕΥΔΑΠ (τομέας ΑΠΟΧ Αγ. Αναργύρων), στις 6:50 π.μ.

-- Τη διακήρυξη του συνδυασμού και την πρώτη λίστα των υποψήφιων για τη Νομαρχία Καβάλας παρουσιάζει ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Χρήστος Ποτόλιας, στις 8:30 μ.μ. στη «Θαλασσογραφία».

-- Η «Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση» Κορίνθου και η ΝΑΣ Κορινθίας θα παρουσιάσουν τα ονόματα των ψηφοδελτίων τους, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου.

-- Η «Πρωτοβουλία Πολιτών για την Καλαμαριά» καλεί στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της, στις 8:30 μ.μ., στο «Remezzo» στην Αρετσού. Θα μιλήσει ο επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας» κι υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς, Δαμιανός Παπαδόπουλος.

-- Ο Γιώργος Ορφανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας με τη ΔΑΣΥ, θα περιοδεύσει σε Αγία Βαρβάρα - Ασώματα, στις 8:30 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ