Τετάρτη 26 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΑΜΕ
Στέλνει γιατρούς και νοσηλευτές στην Παλαιστίνη

Για τα κατεχόμενα στην Παλαιστίνη αναχωρεί αύριο Πέμπτη τα ξημερώματα 5μελής ομάδα γιατρών και νοσηλευτριών του ΠΑΜΕ, για να εκφραστεί έμπρακτα η αλληλεγγύη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος στο λαό και τα παιδιά της Παλαιστίνης και στο λαό του Λιβάνου που μάχονται ενάντια στον ιμπεριαλισμό και το χωροφύλακά του.

«Η ομάδα - τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της Γραμματείας Επιτροπής Υγείας και Πρόνοιας του ΠΑΜΕ - θα προσφέρει για λίγες μέρες τις υπηρεσίες της στα πεινασμένα και άρρωστα παιδιά της Παλαιστίνης, σαν αποτέλεσμα του εγκληματικού εμπάργκο Αμερικανών και Ευρωπαίων, και τα τραυματισμένα παιδιά θύματα των βομβών ακριβείας των υπερμάχων του προσχηματικά λεγόμενου "αντιτρομοκρατικού αγώνα" και του λεγόμενου "σχεδίου εκδημοκρατισμού της ευρύτερης περιοχής"».

«Εμείς είμαστε με τους λαούς που αντιστέκονται στον ιμπεριαλισμό. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας έμπρακτα με την επιτόπου βοήθεια στα εδάφη της Παλαιστίνης και του Λιβάνου», επισημαίνει το ΠΑΜΕ και καταλήγει: «Εντείνουμε τον αγώνα μας με καθολική συμμετοχή στα συλλαλητήρια ενάντια στους ιμπεριαλιστές, με την έκφραση ηθικής και υλικής συμπαράστασης στους λαούς που αντιστέκονται στη νέα ιμπεριαλιστική τάξη πραγμάτων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ