Πέμπτη 27 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ»
Αγωνιστική ψήφος για τα λαϊκά συμφέροντα

Να ψηφίσουν το συνδυασμό της «Συνεργασίας για το Κιλκίς», γιατί είναι ο συνδυασμός που εξυπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα, κάλεσε τους κατοίκους του χωριού Χωρύγι του Κιλκίς ο υποψήφιος δήμαρχος με το συνδυασμό Γιάννης Φαχουρίδης. Ο υποψήφιος δήμαρχος περιόδευσε στο Χωρύγι και μίλησε σε καφενείο του χωριού.

Στη συζήτηση που έγινε εκφράστηκε ο θυμός των κατοίκων για την πλήρη αδιαφορία της σημερινής δημοτικής αρχής (ΠΑΣΟΚ) και τον νυν δήμαρχο Δημήτρη Τερζίδη. Ο Γιάννης Φαχουρίδης σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι ο συνδυασμός «Συνεργασία για το Κιλκίς» ούτε υπόσχεται ούτε επισκέπτεται τους κατοίκους στο Δήμο του Κιλκίς, για να «τάξει» ή να παραπλανήσει για ψηφοθηρικούς λόγους. Αντίθετα, δεσμεύεται απέναντί τους ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να βρουν λύση τα προβλήματα. Τους κάλεσε να αγωνιστούν και για τα γενικότερα προβλήματα, που έχουν σχέση με τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους αγρότες, τις συντάξεις, την Υγεία και Παιδεία.

«Τα τοπικά προβλήματα», σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος, «μαζί με τα καθημερινά προβλήματα της δουλιάς, των συντάξεων, της τιμής της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής τους, έχουν άμεση σχέση με τη γενικότερη αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων όλα αυτά τα χρόνια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ