Παρασκευή 4 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΙΕΘΝΗ
Δυναμικά στο Βόλο

Την απαίτησή τους να σταματήσει επιτέλους η βάρβαρη επίθεση του Ισραήλ εναντίον των λαών του Λιβάνου και της Παλαιστίνης διατράνωσαν, για μια ακόμα φορά, αγωνιστικά, οι Μαγνησιώτες, που συμμετείχαν στο χτεσινοβραδινό αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο στο Βόλο. Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου, της Γραμματείας Μαγνησίας του ΠΑΜΕ και του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της πόλης, βροντοφωνάζοντας συνθήματα αλληλεγγύης στους δοκιμαζόμενους λαούς και καταδίκης του βρώμικου ρόλου των ιμπεριαλιστών που στηρίζουν τις δολοφονικές επιθέσεις του Ισραήλ.

Στο συλλαλητήριο μίλησε η Ρίτα Κόττη, πρόεδρος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών, επισημαίνοντας την ανάγκη να δυναμώσει η πάλη των λαών για να σταματήσει το έγκλημα που διαπράττεται στο Λίβανο.

  • Με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων, φαρμακευτικού υλικού και ειδών πρώτης ανάγκης για τους άμαχους, τα παιδιά και τους τραυματίες του Λιβάνου και της Παλαιστίνης, ο Δήμος Καρδίτσας συγκάλεσε χτες το βράδυ σύσκεψη εκπροσώπων φορέων του νομού προκειμένου να παρθεί σχετική πρωτοβουλία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ