Παρασκευή 7 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Αργεντίνος στον ΠΑΟΚ

Και το όνομα αυτού Χόρχε Οσκαρ Ράκα. Ο Αργεντίνος πρώην παίκτης της Κανάριας Τέλεκομ αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ και είναι ο τέταρτος παίκτης μετά τους Λιαδέλη, Σιγάλα και Νταϊνένκο που θα προστεθεί στο ρόστερ των Θεσσαλονικέων. Ο 27χρονος παίκτης έχει ύψος 1.98, αγωνίζεται στη θέση 2 και 3 και θεωρείται ικανός σκόρερ, ενώ με το ιταλικό διαβατήριο που έχει θα αγωνίζεται ως κοινοτικός. Οι οικονομικοί όροι δεν έχουν γίνει γνωστοί. Το μεταγραφικό παζάρι αναμένεται να συνεχιστεί με την αναζήτηση για πλέι μέικερ και σέντερ με λύσεις που θα προέρχονται από την αμερικανική αγορά.

Οι Αριαν Κόμαζετς και Τζέιμς Φόρεστ αποτελούν τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους του Αρη, ενώ ο Σάκοτα έχει προτείνει στη διοίκηση και τους Αμερικανούς Τανόκα Μπερντ και Ντέρικ Αλστον. Υποψήφιος για τη θέση κοινοτικού ο Ιταλός Ντάντε Καλάμπρια.

Την πρωτοβουλία των Φοίνιξ Σανς περιμένουν στην ΑΕΚ προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους στο θέμα με τον Ιάκωβο Τσακαλίδη, αφού θεωρούν ότι η μόνη λύση στο αδιέξοδο μπορεί να επέλθει με κίνηση της ομάδας της Αριζόνα. Οι Σανς πρέπει ως την 1η Αυγούστου να έχουν δρομολογήσει τις παρασκηνιακές κινήσεις ώστε να προχωρήσουν σε επίσημες μεταγραφικές επιλογές. Συνεπώς, πρέπει το πρόβλημα Τσακαλίδη να έχει επιλυθεί. Η νομική υπηρεσία των Σανς μελετά κάθε περίπτωση και αναζητεί τρόπους εξεύρεσης της «χρυσής τομής» με την ΑΕΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ