Πέμπτη 24 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
32ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Στη μάχη της προπαγάνδας

Απ' άκρη σ' άκρη θα στολιστεί η Αθήνα για το μεγάλο νεολαιίστικο γεγονός

Με εντεινόμενους ρυθμούς μπαίνουν στη μάχη της προπαγάνδισης του 32ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» οι Οργανώσεις Αθήνας της ΚΝΕ. Ηδη σε κεντρικούς δρόμους και γειτονιές της Αθήνας, τα πανό και οι αφίσες του Φεστιβάλ αναγγέλλουν το μεγάλο ραντεβού της νεολαίας της Αθήνας στις 13, 14, 15 και 16 Σεπτέμβρη, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Φοιτητικής Εστίας στα Ιλίσια.

Το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη στις 9.15 μ.μ. θα μιλήσει στο Φεστιβάλ η Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και νωρίτερα την ίδια μέρα (στις 9.00 μ.μ.) θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θέμης Γκιώνης. Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ αναμένεται ιδιαίτερα πλούσιο τόσο στο πολιτικό όσο και στο καλλιτεχνικό του μέρος. Είναι γνωστό εξάλλου στη νέα γενιά ότι το Φεστιβάλ της ΚΝΕ αποτελεί ένα αξεπέραστο γεγονός ψυχαγωγίας, δημιουργικότητας και γόνιμου πολιτικού προβληματισμού, χωρίς εμπόρους, σπόνσορες και χορηγούς, αλλά και σε πολύ προσιτή τιμή.

Τα εισιτήρια για τη μεγάλη νεολαιίστικη πολιτική γιορτή έχουν ήδη αρχίσει να διακινούνται από τα μέλη της ΚΝΕ. Η τιμή τους για τη μία μέρα είναι 5 ευρώ, ενώ και για τις τέσσερις μέρες του Φεστιβάλ υπάρχει κάρτα των 15 ευρώ.

Από την ερχόμενη Δευτέρα μάλιστα, θα λειτουργήσουν περίπτερα της ΚΝΕ σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, με εισιτήρια, κάρτες, αλλά και με το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, όπου οι νέοι μπορούν να συζητούν και να μαθαίνουν όλα τα σχετικά με τις εκδηλώσεις και το περιεχόμενο της μεγάλης γιορτής. Τα περίπτερα αυτά θα λειτουργούν κοντά στους σταθμούς του μετρό και του ΗΣΑΠ στο Σύνταγμα, στο Θησείο, στα Προπύλαια, στην Αττική, στον Αγιο Αντώνιο, στο Νέο Ηράκλειο και τη Δάφνη.

Αντίστοιχα προετοιμάζονται και οι κεντρικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη, που θα γίνουν στις 14, 15 και 16 Σεπτέμβρη στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Το επόμενο διάστημα επίσης, πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις κορύφωσης του Φεστιβάλ στους περισσότερους νομούς της χώρας, ενώ ολοκληρώνονται οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις. Εκδήλωση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ γίνεται αύριο Παρασκευή στη Μεσσήνη (στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία) με θέμα «Αλληλεγγύη στους λαούς της Μέσης Ανατολής», ενώ την ίδια μέρα κορυφώνονται οι φεστιβαλικές εκδηλώσεις της ΚΝΕ στη Λευκάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ