Πέμπτη 24 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στις 9 Σεπτέμβρη ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στη Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση - κάλεσμα της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ για αγωνιστικές εκδηλώσεις, με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης θα συναντηθούν το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη χιλιάδες εργάτες, υπάλληλοι, αυτοαπασχολούμενοι και μικρομεσαίοι αγρότες, στη λαϊκή κινητοποίηση που διοργανώνουν στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα ΕΒΕ, με αφορμή τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο των πολύμορφων κινητοποιήσεων του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος ενάντια στην ολομέτωπη επίθεση του κεφαλαίου και των κομμάτων του, την Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ θα παρουσιάσει τους στόχους πάλης και το πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα, σε συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη.

«Οι εργαζόμενοι δεν έχουν τίποτα να περιμένουν ούτε από ΝΔ ούτε από ΠΑΣΟΚ, ούτε από τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, παρά μόνο χειροτέρευση της ζωής τους. Σε κοινό μέτωπο πάλης με τους αγρότες, τους μικρομεσαίους, τη νεολαία, τις γυναίκες, πρέπει να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους», τονίζει στο κάλεσμά της η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, που διοργανώνει πλατιά συνδικαλιστική σύσκεψη την Τετάρτη 30 Αυγούστου.


ΣΕΛ.  11

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ