Τετάρτη 30 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
AEK
«Γκάζια» από Φερέρ

Τα έψαλε στους παίκτες του ο Φερέρ για την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου στο «Παγκρήτιο». Η ΑΕΚ έμεινε για δεύτερο σερί αγώνα χωρίς νίκη και ο Ισπανός είχε παράπονα, διότι, όπως τόνισε τη Δευτέρα, δεν έγιναν πράξη οι εντολές του. Ο τεχνικός της Ενωσης είχε ζητήσει από τους παίκτες του να πιέζουν από το ξεκίνημα της επανάληψης, ωστόσο, αυτό δεν έγινε, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει ο αντίπαλος και να χαθούν άλλοι δύο πολύτιμοι βαθμοί. Πριν το ξεκίνημα της πρωινής προπόνησης, ο Σέρα Φερέρ μίλησε σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές του και τους ζήτησε να είναι πιο προσεκτικοί στο μέλλον στις εντολές που τους δίνονται μέσα στο παιχνίδι.

«Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε και παίξαμε έτσι στην επανάληψη. Παρουσιαστήκαμε φανερά αδύναμοι και δε θέλω αυτό να επαναληφθεί στο μέλλον. Πρέπει να μπαίνουμε δυνατά στο ματς κι από τα πρώτα λεπτά να προσπαθούμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να προσπαθούμε περισσότερο για τη νίκη. Επίσης δε θα πρέπει ν' αφήνουμε στον αντίπαλο το περιθώριο να ελπίζει σε κάτι καλό», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ΑΕΚ.

Οσοι αγωνίστηκαν στο «Παγκρήτιο» ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά περίπου για μία ώρα. Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς Λαγός, Λυμπερόπουλος και Δέλλας, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κονέ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ