Τετάρτη 30 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΔΙΕΘΝΗ
ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Μαχητικές διαδηλώσεις

Μαχητικές αντιιμπεριαλιστικές διαδηλώσεις ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια στη Μέση Ανατολή πραγματοποιήθηκαν χτες αργά το απόγευμα σε Καβάλα, Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή. Οι διαδηλωτές διατράνωσαν δυναμικά την αλληλεγγύη τους στους αγωνιζόμενους λαούς του Λιβάνου και της Παλαιστίνης.

Στην Καβάλα, νέοι, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι με τις σημαίες της Επιτροπής Ειρήνης και του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης. Σύντομο χαιρετισμό έκανε ο υποψήφιος νομάρχης Χρήστος Ποτόλιας, στη διάρκεια της συγκέντρωσης, κι ακολούθησε πορεία. Στην Αλεξανδρούπολη, εργαζόμενοι και νεολαία συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο. Χαιρετισμό απηύθυνε η Βραμανίδου Νίκη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος της ΔΗΔΑΣ. Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους. Στην Κομοτηνή μαχητική συγκέντρωση έγινε στην κεντρική πλατεία, όπου χαιρετισμό απηύθυνε ο Νίκος Φακιρίδης, υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Ροδόπης.

Σε άλλες πόλεις

Αντιιμπεριαλιστικές συγκεντρώσεις γίνονται αύριο, στο Βόλο, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας, από το ΠΑΜΕ, την Επιτροπή Ειρήνης, την ΟΓΕ, τη ΝΑΣ, τη ΔΑΣ Βόλου και Νέας Ιωνίας.

Την Παρασκευή στη Λάρισα, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, από το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, την Επιτροπή Ειρήνης, την ΟΓΕ, τη «Νομαρχιακή Ενωτική Συνεργασία» και τη «Δημοτική Συνεργασία», στα Τρίκαλα, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, που διοργανώνει το ΠΑΜΕ και στην Καρδίτσα, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Δικαστηρίων, με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ, της Επιτροπής Ειρήνης, της ΝΑΣ και της ΟΓΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ