Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΔΙΕΘΝΗ
ΕΕΔΥΕ - ΠΑΜΕ - ΝΑΣ
Την Τρίτη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Αμυνας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Αμυνας, την Τρίτη, 5 Σεπτέμβρη, στις 7.30 το απόγευμα, διοργανώνει η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) ενάντια στην απόφαση της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της ελληνικής κυβέρνησης να συμμετάσχουν στην πολυεθνική δύναμη κατοχής στο Λίβανο και καλεί κάθε πολίτη καλής θέλησης να πάρει μέρος.

Επίσης η Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ καταδικάζει και καταγγέλλει σε όλους τους εργαζόμενους την απόφαση της ΕΕ και της ελληνικής κυβέρνησης να στείλουν στο Λίβανο στρατό κατοχής και τους καλεί να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση - απάντηση και καταδίκης των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών έξω από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Στην ίδια συγκέντρωση καλεί και η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» και η «Συμπαράταξη για την Αθήνα».

Στη Θεσσαλία

Φωνή καταδίκης της απόφασης της ελληνικής κυβέρνησης να συμμετάσχει στη δύναμη κατοχής στο Λίβανο, ύψωσαν χτες πολλοί Μαγνησιώτες, συμμετέχοντας στην αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση, στο Βόλο, στην πλατεία Ελευθερίας, ύστερα από κάλεσμα του ΠΑΜΕ, της Επιτροπής Ειρήνης, της ΟΓΕ, της ΝΑΣ, της ΔΑΣ Βόλου και Νέας Ιωνίας. Ταυτόχρονα, τίμησαν την παγκόσμια ημέρα πάλης των Συνδικάτων κατά του πολέμου, στέλνοντας μήνυμα ανυποχώρητης αντιιμπεριαλιστικής πάλης. Στην επικαιρότητα του μηνύματος αυτού και στην αναγκαιότητα έντασης του αγώνα κατά της ιμπεριαλιστικής νέας τάξης πραγμάτων αναφέρθηκε στην ομιλία του στη συγκέντρωση ο Β. Λινάρδος, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας με τη ΔΑΣ και μέλος της Γραμματείας Μαγνησίας του ΠΑΜΕ. Ακολούθησε μαχητική πορεία στους δρόμους της πόλης.

Τη σκυτάλη των αντιιμπεριαλιστικών συγκεντρώσεων, στη Θεσσαλία, παίρνουν σήμερα: Η Λάρισα, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, όπου καλούν το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, η Επιτροπή Ειρήνης, η ΟΓΕ, η «Νομαρχιακή Ενωτική Συνεργασία» και η «Δημοτική Συνεργασία». Τα Τρίκαλα, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, που διοργανώνει το ΠΑΜΕ. Και η Καρδίτσα, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Δικαστηρίων, με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ, της Επιτροπής Ειρήνης, της ΝΑΣ και της ΟΓΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ