Τρίτη 12 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΡ' ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ

ΒΛΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒ: «ο ελληνικός λαός δικαίως λέει "φτάνει πια" στην κυβέρνηση της ΝΔ, διότι βλέπει το εισόδημά του να χάνεται, βλέπει την καθημερινή ακρίβεια, βλέπει τη διαφθορά, βλέπει την ανεργία, βλέπει τα αδιέξοδα στην παιδεία» (ο Γ. Παπανδρέου στην Πρέβεζα / ΕΘΝΟΣ).

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΟ: «ο κ. Παπανδρέου εμφανώς θορυβημένος από τα αρνητικά αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων και τις παρενέργειες που επιφέρουν στην κοινωνική και κομματική βάση του κόμματος, η οποία διακατέχεται από το σύνδρομο της "αμφιβολίας" για τις δυνατότητες επανάκαμψης του ΠΑΣΟΚ, θα επιχειρήσει με την τακτική του αυτή να "συσπειρώσει" τις δυνάμεις του κόμματος ενόψει και της κρίσιμης μάχης των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών» (η εκτίμηση στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΜΕΛΕΣΤΕΡΩΝ: «η επιμονή του πρωθυπουργού να αποκηρύξει κάθε σκέψη για παροχολογία, μπορεί να δυσαρέστησε ένα τμήμα της κοινής γνώμης, ωστόσο βρίσκει σύμφωνη την πλειοψηφία των πολιτών, που γνωρίζουν ότι οι παροχές με δανεικά, είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για νέους φόρους και πρόσθετες επιβαρύνσεις (!) Το ΠΑΣΟΚ έχει εγκλωβιστεί σε μία τακτική άρνησης ακόμη και για ζητήματα τα οποία προωθούσε ως κυβερνών κόμμα. Ο κ. Χριστοδουλάκης ήταν αυτός που επιχείρησε να βρει στρατηγικό επενδυτή στον ΟΤΕ. Ο κ. Σημίτης ζήτησε από τους υπουργούς του να ετοιμάσουν τη νομοθετική ρύθμιση για τις μικρές διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας. Η προηγούμενη διοίκηση της Εθνικής είχε επιδιώξει τη συγχώνευσή της με ιδιωτικό τραπεζικό όμιλο. Τότε ήταν διαρθρωτικές κινήσεις, τώρα καταγγέλλονται ως επιχειρήσεις ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας» (ο Π. Αμυράς στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ