Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Αγωνιστικών Συνδυασμών
Σήμερα, Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη

- Ο Γιώργος Μαυρίκος θα περιοδεύσει στο εργοτάξιο του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αθηνών (Λεωφ. Δημοκρατίας), στις 7 το πρωί και στις 12 το μεσημέρι στα τσαγκαράδικα της περιοχής του Κολωνού.

- Ο Σπύρος Χαλβατζής θα περιοδεύσει στο νοσοκομείο «ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ», στις 9.30 το πρωί.

- Ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης θα περιοδεύσει στο Τζάνειο Νοσοκομείο, στις 11 π.μ.

- Ο Κώστας Μαρκέτης, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στην Πολεοδομία Β/Α Τομέα (Περισσός), στις 10.30 π.μ.

- Ο Μπάμπης Βορτελίνος, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στην Εθνική Τράπεζα (Κεντρικό, Σοφοκλέους), στις 9.30 π.μ.

- Η ΔΑΣ Κερατσινίου και η ΝΑΣ καλούν σε συγκέντρωση που θα γίνει στον Αγιο Μηνά Κερατσινίου, στη διασταύρωση των οδών Υψηλάντου και Ρήγα Φεραίου, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσουν ο Δημήτρης Μουρίκης επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος της ΔΑΣ και ο Λευτέρης Καλογιαννίδης υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ.

- Ο Στάθης Κεραμιδάς, υποψήφιος νομάρχης Αχαΐας με τη ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας», στις 9 π.μ.

- Ο Κώστας Πελετίδης, υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας με την «Πάτρα - Μπροστά», θα περιοδεύσει στο ΙΚΑ Ανω πόλης στις 11.30 το πρωί και στις 7 το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Κρύα Ιτεών.

- Η Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Δήμου Αξιού Θεσσαλονίκης καλεί σε συγκέντρωση στην πλ. Κυμίνων, στις 8 το βράδυ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Ρίσκος, υποψήφιος δήμαρχος Αξιού και θα χαιρετίσει η Αννα Κασάπη, υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος.

- Η Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Ωραιοκάστρου καλεί σε εκδήλωση για την Παιδεία στην αίθουσα του δημαρχείου, στις 8.30 μ.μ. Παρεμβάσεις θα κάνουν ο Φάνης Καρκατζούνης, υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου και ο Γιάννης Νοτάκης, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος.

- Η ΝΑΣ Γρεβενών και η Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση Γρεβενών διοργανώνουν εκδήλωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 8 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ